AKTUELNO

Zanimljivo!

U zabavnoj emisji ''Magazin In'' autorke i voditelje Sanje Marinković gostovao je i glumica Lidija Vukićević, koja je sa drugim gostima pričala o različitim temama koje se tiču muško-ženskih odnosa!

Na Sanjino pitanje koliko je teško javnim ličnostima da uplove u ozbiljne odnose zbog pritiska koji trpe, i da li to što su oni javne ličnosti, utiče i na njihove partnere, nadovezala se Lidija i podelila jednu zanimljivost:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam imala jednog muškarca u životu koji je 100 puta gledao moju predstavu! On jednostavno nije propustio ni jedno izvođenje. Početak predstave je bio jako interesantan, odvijao se u krevetu, a ja sam bila u toj sceni, i on je prosto morao to da gleda svaki put, rekla je ona i dodala.

Foto: TV Pink Printscreen

Ničeg vulgarnog nije bilo tu, ali je on jednostavno žele da gleda tu scenu. Čak je i znao tekst od reči do reči, bolje od glumaca. To je bila ozbilja situacija. Ja sam bila u nekoj spavaćici i to ga je izuzetno lošilo. Pošto je to bila rotirjuća scena, uvek s epitao ''A šta se dešava onda kada odete tamo'', a mi trčimo da se presvučemo, rekla je Lidija kroz osmeh.

Autor: Pink.rs