AKTUELNO

Haris Džinović je dobio ponudu koju mnogi nikada ne bi odbili. Nakon što je nedavno kao bomba odjeknula vest da se pevač razvodi posle 20 godina zajedničkog života od supruge Meline, blizak prijatelj mu je ponudio 3.000.000 za vilu u kojoj živi na Senjaku.

Poznati muzičar se 2021. godine sa porodicom uselio u ovaj objekat koji je gradio od 2017. godine. Iz vile se iselila Melina i otišla u hotel dok sebi ne kupi stan. U taj projekat pevač je uložio, kako se pisalo, oko dva miliona evra, a radovi su trajali jer su Haris i Melina neprestano menjali nacrte, pa su se čak i izgrađeni zidovi rušili, kako bi se sve uklopilo u njegovu viziju idealnog doma. O tome je pevač pričao javno.

Međutim, blizak prijatelj porodice Džinović tvrdi da su se okolnosti promenile: 

Foto: Instagram.com

- Haris se požalio bliskom prijatelju da mu razvod ne prija, da nije ni verovao da do toga može da dođe, ali ide dalje. Tog biznismena je interesovalo da li planira da život nastavi u Beogardu u vili koju je sazidao ili postoji mogućnost da je proda. Dao mu je interesantnu ponudu, konkretno milion evra više nego što je on uložio. Jeste mu primamljiva cifra, ali nije siguran da li će da pristane. Odluku će doneti Harisov sin Kan. Sa njim se pevač sve dogovora. Inače, taj čovek ima nekoliko objekata na popularnim lokacijama u prestonici i Harisova oaza mira mu se posebno dopada jer se sa terase pruža pogled na Novi Beograd. Videćemo šta će da odluči - završava naš izvor.

Foto: Pink.rs

Od sadržaja koje ima Harisov dom mnogima se zavrti u glavi. U donjem nivou kuće, nalazi se bazen, gde se njegova ćerka Đina uglavnom fotografiše u atraktivnom izdanju i to objavljuje na društvene mreže. U blizini bazena je smešten vinski podrum bogat vinima iz različitih krajeva sveta. U posebnom delu vile je muzički studio. U više navrata smo pokušali da stupimo u kontakt sa pevačem, ali on ne odgovara na naše pozive i poruke.

Foto: E-Stock, Pink.rs, Pixabay.com

Autor: Pink.rs