AKTUELNO

Žestoka rasprava!

U toku je emsiija 'Izbor potrčka' sa voditeljom Milanom Miloševićem. Milan je podigao Marka Đedovića kako bi otkrio šta se desilo u salonu u nedelju ujutru.

Ja nisam imao pojama šta se dešava tamo. Ujutu sam samo pitao i poslagao kockice, ovde neka svako snosi posledice za sve. Ja sam slušao šta se dešavao, Sara je uletela da radi nokte, njoj je Vanja to rekla, jer je ona odabrana, i ona je sve odradila i sve završilai Terza mi je sve rekao. Žena koja radi nokte je rekla jao evo je ova seljančura i da je obezbeđenje tražilo da uđe Anita, ona je rekla da nema vremena da to radi Aniti, i tražila je Jelenu, a svi su došli kod mene da vide šta to ima Jelena u ugovoru, jer su svi rekli da ima. Ja ne znam šta ko ima, mene je Ivan pitao šta ja palim ljude, ja to ne radim, a žena koja radi nokte je sve vreme je prozivala Anitu - rekao je Marko.
Anita je sama videla kroz prozor sve, ona je radila Sari nokte, toliko dugo, a mogla je da se završi za pola sata. U salonu postoji deo pristrastnosti, Anita je sama videla to, a Terza je sam čuo to. - rekla je Žana.
Ivan je Jeleni dao dve hiljade za trepavice, ja sam bio unutra kada je obezbeđenje pitalo tu ženu ko je sledeći ona je rekla da je Jelena, i ona je rekla da ima to u ugovoru, a Anitu nije htela da radi, kao radiće je tri sata, i kolutala je očima. Obezbeđenje nije proverilo, Anitu nije htela da spusti - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam za dogovore, ja sam otišla da bi prva stigla tamo. Mene su pitali šta ja radim, ja sam rekla da radim nokte, ali je Sara iz odabranih rekla da ona radi, pa sam ja sledeća. Nakon toga je ona rekla da ulazi Jelena. ne ja, a Bora mi je rekao da je komentarisala i prevrtala očima. Ja sam ušla i pitala koliko Jeleni radi trepavice, ona je meni rekla, nije htela da mi kaže koliko se rade trepavice. Ona je namreno radila Sari nokte na nogama dva sata, samo da bih ja stigla.
To zavisi od osobe, može da se radi sat vremena, dva sata, ja sam radila frenč to se radi duže - rekla je Sara.
Meni je Marko rekao da je ona rekla da neće da radi mene, da sam seljančura. Obezbeđenje je reklo da Jelena nije na spisku, ona je rekla da uvedu nju, ne mene. - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona traži Jelenu jer joj je drugarica, a ta dama, Jelenina kozmetičara nek u svom salonu odlučuje koga će da prima, a ne ovde - rekla je Miljana.
Anita je pominjala ugovoru kada je saznala šta je ova kozmetičarka rekla. Svi se bavite tuđim ugovorima, bavite se drugim ljudima, a ne sobom. Anita je rekla da ima u ugovoru nokte, - dodala je Jelena.
Ona zna devojku spolja i tu se sve saznalo - dodao je Bora.
Mene su Vanja i Kačavenda pitale šta se desilo u salonu, a one su krenule da prozivaju Anitu - dodao je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Broj jedan je to što je ta žena pokazala neprofesiolnalost, broja dva je da neko vređa rijaliti učesnicu, to je sramno - dodoa je Anđelo.
Ma dajte vi sada sve čujete i pričate - govorio je Ivan.
Nema više trepuškica Jeco - govorio je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.