AKTUELNO

Miloš Bojanić je drugu suprugu Branku upoznao preko zajedničke prijateljice četiri godine pošto se razveo od prve, Dragice. U braku su više od dve decenije, a ova crnka je - od njega mlađa 24 godine.

Uprkos prethodnom braku, Miloš često ume da istakne kako mu je druga žena sudbina, životna ljubav, prenose mediji. Kad je prvi put „stao na ludi kamen", naime, bilo je drugačije jer je „tada on bio balavac".

Svojevremeno, pevač je istakao kako se Branka i on nikada ne svađaju i da je nju njegova porodica i te kako prihvatila, ali isprva s izuzetkom Dragice.

- Rekao sam joj da sa mnom ne može da propadne. Cela moja familija ju je prihvatila, moju decu je poštovala, jedino nisam uspeo s bivšom ženom da je spojim, jer ju je Dragica na početku nešto izvređala - govorio je Bojanić.

Podsetimo, dugo se spekulisalo i kako je Miloš „preoteo jednom bratu ženu", što je u javnosti izazvalo burne reakcije. Čak je i pevač Sinan Sakić jednom javno progovorio na ovu temu, otkrivajući šok detalje o Bojanićevoj prošlosti. Navodno, on je bio i pod pritiskom porodice da ostavi izabranicu svog brata i pronađe novu, koja će mu roditi decu.

Ova porodična drama dovela je do značajnih tenzija među Bojanićima.

Autor: N. Ž.