AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj Milan Milošević i voditeljka Ana Radulović prešli su na komentare stručnog žirija na nastup Miljane Kulić i Darijana Radomirovića, te su reč dali Bori Santani.

Miljana vrhunski izgledaš, podsećaš me na onu Miljanu iz "Zadruge 1". Darijan je isti kao Zola, pokreti isti, sve je isto kao i Zola. Mislim da je to to da ćeš napraviti bajku sebi od života - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Na prvi pogled, pitala sam se: "Da li je ovo V.D. Zole?". Miljana je riba u odnosu na njega i na Zolu. Bebica mi se ne dopada, ali o njemu ću posle, super je što si ga elimnisala. Jako je simpatičan, vidi se da je prisutan ovde samo fizički. Postoji jedna narodna umotvorina, može da napravi da ne kažem od čega, šta. Ko je pokušao sa MIljanom tikve da sadi, taj se nije dobro proveo. Bebica je školski primer ulizice i kako muškarac ne treba da izgleda, tako da će ti svaki posle njega biti dobar. On je sebi našao sada pravu ženu. Miljana, činjenica je da si ti Kristifor Kolumbo, kako ti kažeš: "Ti si ušao, da bi izašao". Nemoj da praviš pitu od izmeta. Darijane, imaš pored sebe premiju. Je l' si ti svestan kakvu ženu imaš - rekla je Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da nisam svestan, upoznajem je i mislim da vidim kvalitete iz nekog drugog ugla. Najviše mi se sviđa to što je probudila u meni, simpatiju i tu sreću - rekao je Darijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Pominjao si Kušadasi, gledamo se u Alanji. Milan, Miksi, Bora i ja smo bili u "Zadruzi 1", vratila je tu sreću, izgledaš fenomenalno. Iskreno ti govorim. Večeras sam došla zbog tebe i Milana. Žao mi je što nije učestvovao Darijan u pesmi, ali mogu da ti kažem Miksi da ti je on najbolji frajer do sada - rekla je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Miljana je potom otišla kako bi odradila zadatak Velikog šefa, te je tako popila skoro sve iz čaše, a publika je nagradila gromoglasnim aplauzom.

Foto: TV Pink Printscreen

Poslednji put sam ovako nešto popio u Velikoj krsni, zavračana kafa - rekao je Darijan, a potom je popio sadržaj čaše.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Pink.rs