AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditeljka Ana Radulović u večerašnjem izdanju "Elita - Specijal" ugostila je bivšu zadrugarku Jelenu Golubović.

Dovoljno je samo da kažete da ste iz Beograda, svi znaju kako nam se zove predsednik, dijaspora prati sve, rekli su da ako uđem da će da prate - rekla je Jelena.
Deluješ mi zaljubljeno - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pozdrav za mog partnera, jesam zaljubljena. Godinama se znamo. Ja sam zaljubljena do ušiju, da, mislim da je i moj parner, mnogo je pošten i dobar čovek, nekako se sve gradi na poverenju i to je najbitnije - rekla je Jelena.
Maja, Janjuš i Aneli, kako ti deluju - pitala je Ana.
Maja je meni postala vrlo draga, lav je, drug je i to mi se sviđa i ne stavlja probleme pod tepih. Nekako je sazrela kroz te rijalitije, bila je velika ljubav između Maje i Janjuša, verodostojnije su njene reči od Anelinih, ali da postoji emocija, postoji. Mada, mislim da je jača emocija između Maje i Janjuša - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti deluje Aneli - pitala je Ana.
Nisam imala priliku da je upoznam. Pošto je ona ostavljena, ona se hvata za slamku i mislim da nije tu Janjuš, da bi bio drugi Janjuš. KOliko sam shvatila, muž je varao i pre braka - rekla je Golubovićeva.
Ono što je najviše privuklo pažnju jeste ljubavna "Elitovizija" - pitala je Ana.
Bilo je intresantnih komentara, krupnih reči. Anđelo i Anita su lepu pesmu odabrali, ja ga znam od "Zadruge 1", sazreo je, muževniji je. Nekako su skladan par i lepu pesmu su odabrali. Čak su mi i Kačavenda i Samir bili simpatični. Kako je ušla muškobanjasto i rogobatno i ona se smekšala. Bila je ženstvenija od ulaska - rekla je Jelena,

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.