AKTUELNO

Bukti rat!

Nakon nastupa Jelene Ilić i Ivana Marinkovića koji su otpevali pesmu Olivera Mandića ''Odlazim, a volim te'' , usledili su komentari i stručnog žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivane, drago mi je jer više ne piješ. Ne želim da ti govorim šta da radiš i kako da se ponašaš, kada je roditeljstvo u pitanju, ali mislim da je Jelena na neki način napravila čoveka od tebe. Super je bio nastup. Vi ste par koji je jedini ušao kao par, a i u braku ste. Od mene sve pohvale - rekla je Kija.
Mislim da Ivane koristiš neke reči za koje smatram da nema potrebe da ih koristiš. Koju si ti školu završio? - upitala je Tamara.
Uličnu - odgovorio je Ivan.
Isto kao Vendi. Vašarska škola. Prvo zakrpi pantalone, pa tek onda kreni dalje - istakla je Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

I tebi su morali da cepaju nos da bi nastavili dalje - istakao je Ivan.
Tebe je Miljana učinila poznatim dodatno, jer si važio samo za bivšeg muća Goce Tržan. Obuj čarape, smrde ti noge. Ti govoriš da imaš jedno dete, a imaš ih dvoje - kazala je Tamara.
Ja tebi možda ličim na seljaka,m a ti meni na prodavačicu Palanačke vune - istakao je Ivan.
Jelena te smiruje poprilično. Ona je ste tvoja lepša polovina. Ivane, ti deluješ kao osoba koja nije sigurna u sebe - kazala je Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si sigurna u sebe? Promenila si lični opis - kazao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivan Marinković se zauzeo za to da odgovori a zadatak Velikog šefa kao osoba koja je jača figura u njeogovoj vezi sa Jelenom.

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.