AKTUELNO

Ona može i bez momka!

Pevačica Tea Tairović bila je sagovornica reporteru Nemanji Vujičiću direktno sa Kopaonika gde je imala nastup, a za emisiju ''Premijera - Vikend specijal'' otkrila je i da li uživa u zimskim sportovima, kao i da li pati za bivšim momcima, te je jednom izjavom šokirala sve.

- Mislim da sam najplašljivija osoba koju poznaješ što se tiče zimskih sportova. Ja sam ona osoba koja sedi u restoranu. Volim da popuijem kuvano vince, a najviše volim da pijem belo vino - rekla je Tea i otkrila da li postoji muškarac za kojim pati.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ovo nije foliranje, ja stvarno ne plačem za bivšim momcima, ja te ljude gledam kao neke rođake. Tako ih zavolim kao familiju, navijam za njih, ne patim za bivšim momcima i projektima, ja više razmišljam o nekoj budućnosti. Bivših ljubavi nema, ne postoji to. Šta je prošlo zaboravi. Ja živim ljubav svojih prijatelja i svoje porodice. Ja sam prilično jaka i stabilna osoba koja može i bez momka - poručila je pevačica i dodala:

- Ne volim da se žalim i da pričam o ružnim stvarima. Ja sam dete iz ravnice i bilo je teško da se sankamo tamo, jer nemamo kako da se spustimo, pa sam morala da teram ljude da me vuku. Rekla bih da sam mnogo naučila, ali mnogo sam hrabrija bila ranije. Što više znaš, to manje znaš - rekla je Tea.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs