AKTUELNO

Otvorio dušu!

Na današnjem snimanju nove emisije talen šou programa ''Zvezde Granda'' pojavio se i Đorđe David, koji je rekao da je spreman za novo druženje sa kandidatima i kolegama.

On je progovorio i o nedavnoj saobraćajnoj nezgodi koju je doživeo u Makedoniji, kada je i jedna osoba stradala!

Oseaćam se sve bolje i bolje. Obaveze i zadaci koji mi kasne zbog svega što se desilo su me ubacili u turbo mod i to mi prija. Ono što je meni jako važno je to da sam se ja susreo sa čovekom čija je supruga stradala u nezgodi. Razgovor je bio krajnju ljudski, normlan, očinski... i to mi je jako bilo bitno da skinem ogroman teren sa svog srca. Mislim da je u velikoj meri u smislu saznavanja istine i istinskog iskaza onoga što se desilo je to što sam preko puta imao čoveka koji je apsolutno svestan cele situacije i slušao čoveka koji je u tom trenutku postupio najbolje što je mogao. Jedino što je moglo da bude bolje je da se ja tamo nisam pojavio! Te stvari su mi bile jako bitne... ipak ljudskost postoji u tragovima, rekao je on i dodao:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ja čoveka nisam zvao... moj advokat je došao do njega i kontaktirao ga. Razgovarali smo 45 minuta. To nikad neću zaboraviti... kao što nikada neću zaboraviti svoj prvi koncert, album ili poljubac, rekao je on!

Opširnije u video izjavi!

Autor: Pink.rs