AKTUELNO

Otvorio dušu!

Prvi koji se našao oči u oči sa voditeljem Darkom Tanasijevićem ove večeri bio je Stanislav Krofak. Naime, on je sa Darkom razgovarao o takmičarima Elite, ali i susretu sa bivšom devojkom Mionom Jovanović i Nenadom Aleksićem Ša.

Prve noći palo je suočavanje tebe, Mione, i Ša. Šta misliš što ti Ša nije uputio izvinjenje? - upitao je Darko.
On i dalje tvrdi da nije kriv. Ja nisam dobio izvinjenje, ja sada ima do kraja. Naoštrio sam se, ja znam istinu, a sada kako će on reagovati na sve. Ja ću stalno govoriti istinu, nemam šta da sakrijem - rekao je Stanislav i dodao:
Video sam ja da je on imao čudnu facu kada sam ušao. Vidim ja kakav stav on ima, ja neću da se foliram, biću kakav jesam. -

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti je bilo kada si video Mionu? - upitao je Darko.
Ja sam bio okej, ona je za mene završena priča. Nemam osećanja prema njoj, a da imam ne bih ušao ovde. Kod mene je to gotovo. Najviše mrzim laž i izdaju, to je završena priča. Bilo mi je teško tada ali sam sada okej. Nisam očekivao da će mi se javiti, video sam kako gleda u njega, ne sme da se okrene. Da sam ja to uradio, ja bih prišao izvnio se za to, a ona to ne radi. Iskreno to mi je jako čudno, ali ona zna što je to tako. Čuo sam da je Ša rekao da ko se bude družio sa mnom, da se njemu ne obraćaju. Ne znam šta je to, da li je kompleks ili šta. Meni je svejedno da li će neko pričati sa njim ili sa mnom, to je glupo. Mislim da on misli da će mene svi nominovati zbog njega. - rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Što je Ša nesiguran u Mionu od kako si ti ušao? - upitao je Darko,.
Ne znam, ja sam došao ovde da mi se on izvini, a to se nije desilo. On prebacuje što meni ljudi traže majice Pantera. Inače ne spavam u sobi, spavam u pabu, a da li ću ostati tu videću. Mene su Mića kompanija iz paba prihvatili. - odogovrio je Pantera, pa je dodao:
Ša se zeznuo što me je uvukao u sve i što mi se nije izvinio. Ja njemu nisam pretnja, iako on ne misli tako. Iskreno ja nisam komentarisao nikada njega, dok on mene nije prozvao, tada sam rešio da se suočim sa njim. Mene iskreno MIona ne zanima, ja njih ne vidim, on se nije izvinio i sada ću da govorim sve što imam, ne ćutim nikome. Čuo sam da joj je zabranio da priča sa mnom, da bude u istom kadru sa mnom.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao si da ti je čudno da Miona nosi trenerku koju si joj ja kupio? - upitao je Darko.
Jeste čudno, ona je baš taj dan kada sam ja došao obukla trenerku koju sam joj ja kupio. Ne znam da li Ša zna da je to od mene, ali dobro. Ne znam što to radi - dodao je Stanislav.

Foto: E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ/PINK.RS/PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ/Pink.rs/Z. Veljković

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.