AKTUELNO

Poznati svi detalji, a par ništa ne prepušta slučaju

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić rešili su, navono, da grad zamene selom, ili makar periferijom.

Kako pišu domaći mediji, poznati par želi gradsku vrevu da zameni prirodom, a poznate su i lokacije.

Miloš je detinjstvo proveo u Valjevu u porodičnoj kući i sada kad je postao roditelj želi da i njegovi naslednici odrastaju kao on: okruženi prirodom i domaćim životinjama na imanju, da čuju cvrkut ptica kad se ujutru probude i da mogu da se igraju u šumi i na livadi, a ne među zgradama. S tim se slaže i njegova supruga. Oni su se saglasili da je najbolje da potraže plac na području Kosmaja, Avale, pa čak dolazi u obzir i vojvođanska ravnica. Nije im važno da li se na placu nalazi već izgrađena kuća, koju bi preuredili u svom stilu, ili će zidati novu. Zasad je najbitnije da pronađu idealnu lokaciju, koja će po svim parametrima da im odgovara za život i rad. I Jelisaveta i Miloš ne zavise od života u gradu, a kolima veoma brzo mogu da stignu u prestonicu kad god požele - priča izvor i dodaje da je par već bio na korak do kupovine nekretnine u Bolonji, gde je Teodosić igrao za tamošnji Virtus.

Foto: TV Pink Printscreen

Promenili su planove. Bolonja im je bila sjajno mesto za život. Tamo su se lepo adaptirali, ali život sportiste je nepredvidiv. Ugovori se menjaju, prilagođavaju se situacijama, a jedno je sigurno - da u rodnoj zemlji mogu da kupe kuću kao trajnu investiciju. Zato će u narednih nekoliko meseci i to regulisati i preseliti se u svoju oazu. To im je najbolje rešenje. Koliko znam, stan u kojem sada žive na Vračaru neće izdavati, već će po potrebi boraviti u njemu. Sve što su doživeli i videli u prethodnom periodu je uticalo na to da odluče da sebi obezbede krov nad glavom i da upravo neko lepo mesto bude njihova baza za dalji život - priča izvor blizak supružnicima.

Kako pomenuti medij dalje saznaje, par je već preko prijatelja angažovao agenciju za nekretnine, koja ih uredno obaveštava o svim ponudama koje su na raspolaganju.

Foto: Instagram.com/jagodenamagli

Autor: Pink.rs