AKTUELNO

Najlepše moguće iznenađenje!

Pevačica Tanja Savić uživa u vezi sa pilotom Muhamedom Bešićem i ne krije da je nikad srećnija u životu, a najnoviji njen potez sve je oduševio.

Tanja je, naime, napravila presedan u karijeri, budući da je nedavno prekinula nastup kako bi svom dragom čestitala rođendan.

Želim da čestitam jednoj mojoj dragoj osobi rođendan. Ja ne znam da li je ta moja draga osoba večeras tu. Moj momak večeras slavi rođendan, želim mu sve najlepše. Tu je on, ali mislim da je otišao u bekstejdž. Ljubavi moja, želim ti sve najlepše. Da te sreća prati, rekla je Tanja, a njen dečko je snimak podelio na Instagramu uz emotivne reči.

Foto: printscreen

Ljubavi moja, hvala ti na svemu. Ti si moja sreća i tvoj osmeh je moj najveći poklon, napisao je Muki.

Ali tu nije bio kraj. Tanja je nakon nastupa priredila Bešiću i iznenađenje, koje je njega ostavilo bez teksta, a sve je podelio na pomenutoj društvenoj mreži.

Moja ljubav i njena spontana iznenađenja, napisao je Muki.

Foto: printscreen

Podsetimo, Muhamed, inače pilot po zanimanju je rodom iz Bosne i Hercegovine, ali već dugo godina živi i radi u Americi.

On je od Tanje mlađi čak 11 godina, a ljubav između njih rodila se prošle godine, što je Tanja i potvrdila u jedno od intervjua kada je samo priznala da je ispunjena i srećna.

Autor: Pink.rs