AKTUELNO

MMA reprezentativac Srbije i osvajač medalje na Svetskom prvenstvu Stefan Savić (23) izboden je u ranim jutarnjim časovima u Beogradu.

Tim povodom se od Stefana oprostio i poznati influenser Luka Obradović, poznatiji kao Luka Silni. Naime, Luka je na Instagram profilu objavio fotografiju ubijenog Stefana, a potom je obavestio svoje pratioce, budući da su iz iste branše, da neće objaviti video snimak koji je planirao da objavi zbog ove tragične situacije.

- Znam da je klip trebao da izađe danas u 8, ali ipak izlazi sutra, povodom tragične situacije, nije ni mesto, ni vreme za šalu - napisao je Luka na Instagram storiju.

Inače, poznato je da se i Luka bavi MMA borilačkim veštinama, s toga zbog tragedije kolege, doneo je odluku da video materijal koji je spremio za svoje pratioce odloži.

Prema nezvaničnim saznanjima, nakon što je Stefan Savić pao na tlo na uglu Dobračine i Dunavske ulice, u pomoć mu je priskočio slučajni prolaznik S. M. (32) koji je pokušao da stane u njegovu zaštitu. U trenutku kada je pritrčao do ranjenog MMA borca, nepoznati napadači su i njega ranili zadavši mu ubodne rane u predelu grudi i noge.

- Većina ljudi iz borilačkog svijeta upoznato je sa ovim što se desilo našem Stefiju Saviću. Želim da se izjasnim kao Stefijev prijatelj, selektor... Ovo je jedan veliki poraz i gubitak za sve nas, pre svega za porodicu njegovu, njegovog trenera, njegove drugare iz kluba i njegove drugare iz kraja... Davno je rečeno - heroji su na nebu - napisao je posle tragične vesti Savo Lazić, selektor srpske MMA reprezentacije.

Autor: pink.rs