AKTUELNO

Stefan Savić, reprezentativac Srbije i osvajač bronzane medalje na svetskom prvenstvu u MMA ubijen je na Dorćolu!

Poznati advokat Toma Fila kaže da je "policija uradila odličan posao jer je odmah identifikovala dvojicu osumnjičenih i da je pitanje dana kada će biti uhapšeni".

- Kada se dogodi ubistvo najbitnije je da se utvrdi identitet osumnjičenog ili više njih. Policija je ekspresno ušla u trag mladićima koji su mučki pretukli i ubili Stefana. Za njima je raspisana potraga, a iz iskustva mogu da vam kažem da će se kriti ili u štek stanu ili u bekstvu samo onoliko koliko budu imali novca. Sa porodicama i prijateljima ne mogu da kontaktiraju. U jednom trenutku moraju izaći napolje - objašnjava Fila i dodaje da je moguće da će i jedan i drugi mladić odgovarati za teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Podsećanja radi, policija je identifikovala dvojicu mladića koji se dovode u vezu sa ovim zločinom koji je potresao celu Srbiju.

Istraga je pokazala da se Stefan verbalno sukobio sa dvojicom mladića ispred jednog kluba. Nakon kratke rasprave pokušao je da im pobegne Dunavskom ulicom. Oni su ga sustigli kod broja 27, oborili na trotoar i počeli da udaraju rukama i nogama. U jednom trenutku jedan od napadača vadi nož i ubada Savića.