AKTUELNO

Ne štedi reči!

Nakon odgledanog priloga u kom je prikazano pomirenje Maje Marinković i Slađe Poršeline, kao i udaljavanje Jovane Cvijanović od Maje, voditelj Darko Tanasijević porazgovarao je sa Majom u Šiša baru.

Mnogi bi rekli da drugima zadaješ glavobolje - rekao je Darko.
Moguće, ja sam ti sama po sebi hodajući problem. Oni ne mogu da tgrpe moje komentare, ja radim ovde svoj posao kako treba. Negde, jedini njihov argument koji nema nikakav značaj je ljubomora ili sujeta. To je stvarno glupost, nisam ja neko ko ima ličnu mržnju ili animozitet prema ovim ljudima, samo komentarišem - rekla je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si svesna da neki komentari koji su upućeni Janjušu i Aneli da mogu da zaliče da dolaze iz ljubomore ili sujete - pitao je Darko.
Ja sam dokazala da prema tom čoveku nemam ni gram emocije. Sećamo se kada sam ovde ušla, ja pamtim kao slon, kada sam ušla ovde u kuću, famozna ljubav je bila otkačena. Nije mi u interesu da napravim nešto oko mog ljubavnog života, emocije ne postoje. Počela je svađa jer ona devojka nije normalna. Ona je neko ko je moj ozbiljan folirant, vozi Janjuša kao vola. Pokušava da opere sebe, devojka je deklarisani ološ. To znači da ima pečat. Ona kaže: "Šta sam ja ovde loše uradila?", pa jesi, ako si šerijatski udata, onda si uradila. Nisam neko ko odiše moralom, ali ja ovde živim već šest godina. Nije polupan da vređa, da izgovara gnusne laži zbog kojih će biti tužen, ove godine ću se pozabaviti time...Kada iskomentarišem normalno, Janjuš je neko ko brani Aneli, ali ti kao muškarac od 30 godina ulazi u svađe dve žene. Ja njih mogu verbalno da počistim - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Odvratne stvari si pričala i ti, a i oni. Da li može prećutni dogovor da bude da se ne pominju umrli, očevi, deca, majke - pitao je Darko.
Meni kada neko pomene Takija, mora da uzme u obzir da ću mu pomenuti od najmlađeg do najstarijeg. Koliko ja mogu da budem dobar čovek, toliko mogu da budem i najgori. Ne smatram da sam pobila,ne dozvoljavam da me bilo ko ugrožava. Bio ti dobar mali Uroš, glumio psa, ja bila dobra, Jovana pevačica, bili smo uz njega. Ja sam bila uz njega ljudski i iz empatije prema tom čoveku, Aneli je mene tada vređala. Kada su se pomirili, Janjuš je pokušao da izbalansira, ali posle toga nije mogao, jer je ona kvarna. Provalili su ljudi da je ološ i folirant, jako je loš čovek. Na koga ja da budem ljubomorna?! Smatram da su jako loši primeri ljudskog života, ponašaju se kao tinajdžeri. Oni imaju totalno odsustvo stida i srama! Aneli je neko ko voli lovatore, nema više Alibabe da daje parice. Ima glavu kao tele, a Janjušev deo je: "Kuku lele, lele kuku, ima papke umesto ruku". Ne može on mene da komentariše koji je pirinčani čovek - rekla je Maja.
Pukla tikva ti i Jovana Cvijanović, veliko prijateljstvo - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije to veliko prijateljstvo, smešna priča. Znaš o čemu se radi, Jovana je neiskrena kada je taj drugarski odnos sa mnom u pitanju. Uroš je njoj počeo da se sviđa kada sam rekla da dečko lepo izgleda, nije loš dečko. Počinje njoj dečko da se sviđa, rekao je da se ja njemu sviđam...Naravno da mu je Jovana utešna nagrada. Ne bih ja nju nazvala replikom, ali čim ti dozvoljavaš da te neko svrstava kao opciju "B" - rekla je Maja.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.