AKTUELNO

Brak joj nije idealan!

Pevačica Indira Levak godinama je skladnom braku sa svojim suprugom Miroslavom, ali sada je priznala da joj brak ipak nije idealan koliko god se to nekome činilo.

Indira je otvoreno priznala da imaju problema kao i u svakom braku, ali da oni sve to brzo prebrode.

- Brak mi nije idealan, nema takvog. Brak je ponekad bura, a ponekad orkanska bura... Ipak, ljubav je najbitnija, kao i poštovanje. Suprug mi je srodna duša, a mi smo dve temperamentne osobe. Ja sam Devica, on je Ovan i vrlo smo glasni kad krene frka. Pomirimo se kasnije i nakon 25 godina smo shvatili da je besmisleno ne pričati ili raspravljati se danima. Mi se zagrlimo, poljubimo i krenemo dalje u nove pobede - istakla je pevačica.

Foto: Pink.rs

Ona je dodala da je inače jači pol voli zbog njene ženske snage.

- Mene muškarci veoma vole, vole tu moju žensku snagu. Kada sam upoznala supruga, bio je stegnut, malo se opirao. Mislio se: „Šta ću ja sa pevačicom?" A ja sam njega prva pozvala. Trebalo je na prvi dejt da dođe u 12 časova, a stigao je tek u 19, oklevao je. Vrlo sam otvorena, konkretna i snažna, baš kao i moje pesme. Verujte mi, suprug mi parira po energiji, volim snažne, dominantne muškarce koji vode glavnu reč u kući. Tu sam da ga pratim i podržavam, kao i on mene - ispričala je Indira.

Levak otkriva i kako je polazi za rukom da uvek bude pozitivna i nasmejana:

- To sam prosto ja! Priroda i dar od Boga. Kažu da sam popila neki energetski napitak kada sam bila mala (smeh). Vesela sam, ali imam i loše trenutke. Tada se sakrijem u četiri zida i procesuiram stvari, znam i da zaplačem, ali to brzo prođe.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: pink.rs