AKTUELNO

Nije mogla da podnese ono što je rekla Slobina supruga.

Stanovnici Bele kuće u toku prethodne noći imali su priliku da odgledaju video- snimak na kome je Kristina Kockar pričala sa Lepim Mićom da će veza koja je nastala u rijalitiju "Zadruga" između njenog još uvek zakonitog supruga Slobe Radanovića i Lune Đogani propasti.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon odgledanog snimka, glavni akteri ove priče su dali svoje mišljenje povodom onoga što su čuli.

Neka priča svoje mišljenje, mene to ne zanima. To je njeno mišljenje, zamolio bih te da od sada gledaš svoje dvorište, a ne moje. Blam me da komentarišem bilo šta. Ovo mi je totalna nebuloza - rekao je Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

To je moje mišljenje. Ja sam rekla da to neće opstati. Smatram da je on pojeo... i da sada nema natrag - prokomentarisala je Kija.

Foto: Printscreen Youtube

Ja sam ubeđena da je ona zaljubljena u Slobu. Moja greška je što uporno hoću da budem korektna sa njom i hoću da budem fina, da zaboravim tu priču. Čak sam i preko svoje majke prešla. U celoj ovoj priči meni ispada da oni imaju emocije, vole se, ja sam ovde, imam  seks sa njim. Ona je ovde ušla, što se nije borila za njega na početku, što nije rekla da ga voli, nikad ne bih imala... Izvoli brate, evo ti tvoj muž, ako on hoće da bude sa tobom. Ja nikakav problem ne bih imala. Smeta mi sve to - bila je vidno iznervirana Đoganijeva.

Foto: Printscreen Youtube

Blogerka je kipela od besa i skrenula pažnju njenom dečku da ne želi da ga vidi kako ubuduće brani svoju suprugu upravo zbog ovoga što je videla.

Pročitajte još: NIJE JOJ BILO DOBRO! Anabela: Bila sam mnogo potrešena kad je Miljana pomenula moju četvorogodišnju ćerku! (VIDEO)

Tokom ovog razgovora izbila je svađa između supružnika, a kakva je bila Lunina reakcija pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'