AKTUELNO

Šok!

Nada Topčagić najveći deo novca koji je zaradila kroz višedecenijsku karijeru ulagala je u nekretnine. Zato važi za jednu od pevačica koje ih najviše imaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona sa suprugom Zlatkom Đorđevićem živi u stanu u centru Beograda, ali to nije jedina nekretnina u glavnom gradu koje poseduje. Ima i kuću na Vračaru i još nekoliko objekata, kuću na Crnogorskom primorju, vikendice na Tari i u Starim Banovcima.

Foto: Facebook.com/Zlatko Đorđević

Mnogi zavide Topčagićevoj na ovolikom broju nekretnina, ali njoj, kako je svojevremeno priznala u jednom intervjuu, zadaju glavobolju, pa je razmišljala i gotovo sve da ih rasproda.

- Ma manite me i sa kućama, i sa placevima, i sa svim i svačim. Ovo je neizdrživo. Ne znam gde ću pre od obaveza i dugova. Što više ulažem, sve više propadam. Pa nismo radili da bismo samo ulagali u nešto što stoji i što ne obilazimo tako često. Taman kad kročim negde, uvek iskrsnu neki kvarovi, pa daj zovi majstore, pa ih plati - rekla je svojevremeno Nada i dodala:

- Ma idi! Sve to iziskuje velike pare, pa dokle više? Ostaviću na kraju samo neki kutak da imam i budem mirna. Majke mi moje mile, moram da priznam da sam bila srećnija i spokojnija kad nisam imala ništa nego sad kad imam previše. Sad kad pogledam unazad u šta smo Zlatko i ja ulagali sve i gde je otišao novac, duša me zaboli. Ne kažem, volim svaku kuću, ali ne može čovek više izdržati od plaćanja i obaveza - rekla je Nada tada za Kurir.

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić

Autor: pink.rs