AKTUELNO

Otvoreno o svemu!

Glumac Aleksandar Radojičić pred premijernim kamerama govorio je o svom poslu, ali i o odrastanju i vaspitavanju svoje ćerke Aje.

- Desi se nekad da dođe do zamora, ali da kažem da ne mogu više. Desi se da dođeš izmoren, msiliš da si prazan, sve te stvari odu iz tvoje glave. Ne mogu tokom predstave da razmišljam koliko mi je teško - rekao je glumac i progovorio o uživanju u zimskim sportovima.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ova zima i nije neka savršena za zimske sportove, ali imao sam tu sreću da s klincima odem na Kopaonik, imali smo snega i sunca. Sad sam se nekako prešaltao na proleće. Mislim da je to to za ovu godinu, ali neću da kukam - poručio je Radojičić i progovorio o vaspitavanju ćerke Aje.

- Ne sputavam taj karakter kod ćerke, nema toliko buntovni karakter, sad će pubertet, ima blag i empatičan karakter. Mislim da će joj to pomoći da se zauzme za sebe. Skijanje i zimski sportovi su malo ekstremni, video sam tu da uživa, da se ne plaši - kaže Aleksandar i dodaje:

Foto: TV Pink Printscreen

- Između dva meseca igramo predstavu, sami smo nas dvojica, to je predstava o dva prijatelja kojima se dešava saobraćajna nesreća i oni se nalaze između života i smrti, stvarno mi je zadovoljstvo da igram s Jovanom tu predstavu i negde se stravno osećamo kao ti likovi - poručio je glumac pred premijernim kamerama.

Autor: Pink.rs