AKTUELNO

Napravio totalnu pometnju!

Noć iza nas obeležila je emisija 'Pitanja novinara', sa voditeljkom Anom Radulović, ali to nije sve. Naime sinoć se dogododilo vandrendno ubacivanje. U najgledaniji rijalitiji ušao je Stanislav Krofak Pantera, poznatiji kao Mionin bivši dečko.

Foto: FOTO/JELENA SIMONOVIĆ/Pink.rs/Z. Veljković

Novi učesnik rijaliti programa Elita je Stanislav Pantera Krofak. On je ušetao u Belu kuću, učesnici su bili šokirani, Ša je odmah ušao u sukob sa njim pa su iznešene teške reči.

Dobro veče svima, svim damama srećan osmi mart, jako poznato ime, svi me znate, ja sam Stanislav iz Zagreba, bavim se sportom i imam građevinsku firmu, došao sam da vidim kakav problem Ša ima sa mnom?
Ako ćemo da pričamo još od nove godine neke stvari su me iznervirale, neke pretnje i stavri niko neće da shvata olako -rekao je Ša.
Stalno me spominješ, celo vreme Stanislav, ja sam došao tu da mi se ispričaš javno jer me vređaš stalno -rekao je Stansilav.
Treba ti meni da se izvineš za sve pretnje. Rekao si da ću pišati i srati u gaće -rekao je Ša.
Ja ti kažem videćemo kakva će situacija biti, ti znaš da Miona nikad više neće biti sa tobom, pričalo se ovde o nekom prstenu, i o narukvicama, ti mene nećeš naterati za trista života da se izvinim, mi imamo veliki problem -rekao je Ša.
Videćemo kako će da se završi, samo polako -rekao je Stanislav.

Nakon predstavljanja učesnicima Stanislav Krofak je otišao sa Lepim Mićom u Pab da porazgovaraju.

Ne mogu da verujem da si ušao - rekao je Mića.
Pa morao sam da uđem stalno me pominje - rekao je Stanislav.
Neću da se mešam - rekao je Lepi Mića.
Pa dvoumio sam se da li da uđem i ušao sam da vidimo koji problem imamo - rekao je Stanislav.
Pa on je dobar dečko, ali emocije i eto - rekao je Lepi Mića.

enad Aleksić Ša komentariše njegova osećanja nakon Stanislavovog ulaska u rijaliti, provenio njegove namere, pa ga pecnuo za fizički izgled.

Da poželim dobrodošlicu Stanislavu. Ajde da počnemo od Ša. Toliko si nekako dozivao Stanislava i priželjkivao da se suočite, danas ti se ispunila želja. Kako se osećaš? -pitao je Darko.
Sa jedne strane sam trenutno malo mirniji da ne moram da lomim glavu šta i kako. Svakako mu želim dobrodošlicu pa neka igra počne. Ovo je sve postalo učestalije od kako je on počeo da se pojavljuje u javnostio, mene je to dodatno poljhuljalo, u nekim njenim ponašanjima kao da nije bila načisto sa njim, sumnjao sam mnogo i eto konačno ću znati na čemu sam
Izrekao si brojne uvrede na račun Stanislava, rekao si da je starleta, da li ti tako izgleda? -rekao je Ša.
Razočarao sam se kad sam ga videla, očekivao sam nekog Bred Pita i krupnog lika kako ga je ona opisivala, mislila sam da će drugačije izgleda ali za sada je smiren i staložen, ja se nikome ne izvinjavam na prvu, ja nisam kompleksaš ali ovo nije razjašnjeno, za sada je ravna linija, videćemo kako će teći nadalje. Ja o njihovoj vezi znam sa Mionine strane jedva čekam da saznam i od njega šta i kako, znam i neke detalje koje nikada ne bih rekao, neke stvari ne želim da iznosim. Spreman sam veruj mi na sve i spletke i bacanje rovaca od strane njega. Ako je takav kakav jeste i ako je ovan znaći da smo slični, on je siguran sam i dalje zaljubljen u nju, nije imun na nju, sigurno će poželeti da je vrati, ja sam ovde dugo a on prvi put i kad tad će pokazati svoj pravi stav. Prvi utisak sve normalno ali videćemo kako će teći to sve -rekao je Ša.

Miona Jovanović progovorila o vezi sa Stanislavom, dok je on stavio tačku na njihov odnos.

Došao ti je bivši dečko, kako komentarišeš - pitao je Darko.
Ne znam šta da ti kažem imala sam neku intuiciju, ali ne znam šta da ti kažem - rekla je Miona.
Ša je priželjkivao da se obratiš Stanislavu, da li želiš da mu se obratiš? - pitao je Darko.
Nema potrebe, izabrala sam sa kim sam i to je to - rekla je Miona.
Da li ti se razlupalo srce? - pitao je Darko.
Nije, nema šta, samo sam mnogo zbunjena, sa jedne strane mi je lakše - rekla je Miona.

Maja Marinković je prišla Stanislavu Krofaku kako bi se upoznali, pa mu srdačno pružila ruku.

Nakon što je Stanislav otkrio da je Vanja rekla Ša na razvodu da ne ga ne pominje, reper opleo po bivšoj ženi, pa se u sve umešala Miona.

Stanislave, tebe i Ša ne povezuje samo Miona, već i Vanja. Kakav je vaš odnos? - upitao je Darko.
Okej smo, mi se čujemo od pre dva, tri meseca. Mi smo se čuli prvi put preko Instagrama. Ona i ja se nismo nikada videli, ja ne želim da pričam o tome. Čuli smo se više puta, svašta znam i iskreno ne želim o tom temi. Ja Znam svašta o Ša, ali ne bih to iznosio - rekao je Stanislav.
Ša kako je tebi Vanja rekla da ne pominješ Stanislva? - upitao je Darko.
Nije ona meni njega pomenula, samo je rekla da se ne vređamo i bio je tu advokat - rekao je Ša.
Rekla mi je da mu je rekla da me ne pominje, zagrlili su se i to je to - dodao je Stanislav.
Sve je bilo preko advokata, nije pomenila Stanislava. nije bilo ni zagrljaja ni ljubljenja - rekao je Ša.

Ukućani su komentarisali ulazak Stanislava Krofaka, uputili mu mnoštvo komplimenata, smatraju da je gospodin na mestu. Miljana Kulić smatra da je veza Ša i Mione puna poverenja i da lako može da se rasturi. Maja Marinković misli da je ljudski da se Miona izvini Stanislavu za izdaju.

Vanja i ja smo baš prokomentarisali da je potreban neki ulazak da malo razdrma atmosferu ovde, ja sam očekivala da će on ući, svi su previše lagani ali ovo je zatišje pred buru. Oni su imali neku šifru za prvi januar, to je izgleda da je trebao ion da uđe za nkvu godinu. Sigurna sam da Ša nije toliko lagan zbog svega ovoga, on mi je za sada smiren pa ćemo videti kako će se sve odvijati. Po Mioninom licu ne može ništa da se vidi ali sigurno da joj nije sve jedno, ona je imala brigu na početku da osatvlja nekog napolju, ja nemam neko lepo mišljenje o njoj i sigurna sam da ćemo čuti svašta od Stanislava o njoj. Ovaj momak Stanislav njoj nije ništa uradio, ovde je sve ekranizovano i smatram da Ša zaslužuje da se njih dvoje sukoba, sigurna sam da će se sve to raščivijati, smatram da ona o mnogim stvarima ćuti, tako da jedva čekam da se sve otkrije -rekla je Milena.
Odličan, fenomenalan, gospodin na mestu. Deluju mi veoma lagano ali smatram da će biti mnogo turbulencija, on je ušao kao džentlmen i pitao Ša da mu se izvini što je skroz normalno, trebao je da mu se izvini ali je zadržao svoje pravo, ne verujem da je čovek ušao tek bezveze, smatram da je stabilan muškarac svestan svojih kvaliteta i mislim da ga ne zanima Miona, čovek radi i zarađuje novac. Zaista me ne interesuju roleksi, čovek je stvarno gospodin, svestan je da ne želi da se ponižava i da ona to ne zaslužuje, o Stanislavu je iznela sve najgore stvari, svi mi deluju ovako smireno ali da će biti turbulencija biće, ona nije ostala dosledna sebi, meni taj odnos ni na šta ne liči sa Ša, odnos pun nerazumevanja i nepoverenja, veću emociju ja imam prema Vesni nego Miona prema Ša , saznaćemo sve u nastavku šta će i kako biti -rekla je Miljana.
Vidim da je momak jako normalan, pristojan, dobio je priliku,svako ima pravo da se bori za sebe. Pritom mislim da će se tek saznati istina, sad imamo i drugu stranu tako da ćemo sve kompletirati, neće tu biti toliko lagano što se tiče reakcija i svega. Smatram da Stanislav zaslužuje izvinjenje od Mione zbog svega što je uradila, to mi je nekako ljudski, ipak su živeli zajedno godinu dana, to je odgovornost kao prema čoveku, po mom mišljenju je to normalno, to će se odvijati kako treba da se odvija -rekla je Maja.

Anđelo Ranković smatra da je Ivan Marinković Matorin pulen i da ga koristi kako bi vodila ratove sa Anitom i sa njim, Anita zamera Tomićevoj što je iskoristila njenu slabu tačku kako bi je ponizila.

Anđelo, svašta se dešava oko tebe i Anite, osvrnuću se na pitanje gledalaca da li misliš da Ivan obavlja Matorin prljav posao? -pitao je Darko.
Ona je Ivana snabdevala informacijama i stojim iza toga, dala mu je oruđe za pljačku, on ode i odradi sve i onda ti kažeš nisam ja, da li je ona to tražila od Ivana sumnjam ali da je ona njemu rekla napadaj to ne, ne moraš to ni da uradiš dovoljno je da ga snabdevaš nekim informacijama, time smatram da obavlja neke poslove umesto nje. Ja ne verujem ni Ermini ništa, bila je poznata po lažima, ona mi nije fokus, poenta svega toga je odakle je došla ta informacija, mora da je sve pošlo od Matore jer to ne bi došlo od Ivana Marinkovića, nebitno ko je, ja verujem da je to poteklo od Matore -rekao je Anđelo.
Ja Matoroj ne verujem ni jedno slovo, što više ja pričam to se produbljuje, ko god da je to rekao baš me briga, imaju pravo da rade šta hoće. Nije to neka stvar od životnog značaja ali mojoj majci je značilo da se ne sazna, Jovana je iskoristila to kao moju slabu tačku i pucala time. Ja o njenoj porodici ništa nisam rekla, što se tiče moje porodice rekla sam joj da nisam bliska toliko sa braćom ali naravno da me sve povređuje u vezi njih, ista smo krv. Krenula je u akciju i to sve radi na smenu -rekla je Anita.
Drago mi je da je neko rekao ko je jako blizak Ivanu da on ima taktiku i da je birao stranu, nije me to iznenadilo, on je jako podmukao, zao i pokvaren, on i kad nije ugrožen njega ispunjava da nekome zakuva čorbu. On je rekao danas da bi odrukao Matoru da je ona to rekla, to se ne radi prijatelju. Treba narod da vidi kakvi sve ološi postoje. Istripovali su da su Bekamovi -odbrusio je Anđelo.

Ivan Marinković je otkrio da li je Matorin poltron i da li ga je ona odabrala kako bi odradio njene prljave poslove.

Ivane, dobro veče, da li si uspeo da se setiš ko ti je rekao informaciju, da li si ti Matorin poltron kako kaže Anđelo? -pitao je Darko.
Nisam razmišljao, niti sam se setio, stvarno mi je stizalo pregršt poruka o ukućanima kad sam gostovao po emisijama, moram da demantujem ovog Froda, ja ništa o njima nikada nisam pričao niti sam upućen u njihov život. Nisam došao da njih rušim ovde, samo komentarišem kao učesnik. Nemam šta da cinkarim Matoru ako je pretpostavka da smo se dogovorili. Ja nisam ovde došao da branim Matoru, kad sam ušao cela kuća je urnisala zolinu ki*u a bili na matorinoj strani, zato ja nisam morao da dolazim ovde sa nekim predubeđenjem da bih imao neke sukobe, uopšte mi nije to ovde potrebno. Naravno da sam stajao na Matorinu stranu jer se družimo dosta dugo, ne vidim problem zašto ne bih stao na njenu stranu, ja mislim da je njihova veza fejk i ne znam kako to njih ugrožava. Nemam potrebe da se pravdam frodu sa kriptona kad ću da se venčavam, mi smo našu vezu posle 5 godina krunisali brakom, ja sam nju zaprosio i verio pre dve godine. Zolina ki*a i frodo nemaju nikakve svađe ovde i to je super, ne znam zašto se toliko uznemiruju kada smo mi u pitanju -rekao je Ivan.

Đedović oštro odbrusio Ivanu Marinkoviću, zamerio mu na pretnjam koje iznosi, Ivan se dotakao Goce Tržan i njenog neverstva.

Van svake pameti je ovo njihovo vređanje, mislim da je otišlo predaleko, upliću neke stvari koje nisu za zezanje, aludiranje na decu i pretnje su meni odvratne, ovde mnogo ljudi imaju manir da spominju decu, meni je to užas, ne mogu ni da citiram šta je sve izgovoreno, ovde smo se vređali Janjuš i ja najgore pa nikad nismo spominjali porodicu. Kada sam rekao za Anđelu da ima nedostatak empatije prema ljudima mislio sam i na Ivana. On je čak rekao i za Gocu Tržan da su je je*ali prijatelji napolju -rekao je Đedović
Što lažeš, ako sam rekao prijatelj to sam demantovao, možda mi je izletelo ali da je bila sa mnogo njih, to je ispričano sve pre 6 godina, ispričao sam to u drugom rijalitiju tako da to nije ništa novo, molim te da ne govoriš da su je je*ali nego da me je prevarila -rekao je Ivan.
Vrlo dobro znamo šta je prevara u braku , ja sam samo obrnuo terminologiju, kao da je to bitno. Trebao je da razmišlja o svom detetu, ona je već porasla možemo samo da zamislimo kako reaguje kada čita sve ovo na portalima. To dete nikada nije bilo javno korišćeno, lepo je vaspitavana i odgajana i treba da razmišlja kako će to dete da reaguje na sve -rekao je Đedović.

Aneli otkrila da se načisto pogubila zbog Janjuša, ali ga voli najviše.

Danas si dobila dosta poklona, da li si dobila nešto od Stanije?
Nisam, dobila Stanija orgzmik, to su dobile ove koje su trebale da dobiju - rekla je Aneli.
Aneli pričali smo u nedelju, da treba da se razdvojite ti i Janjuš i sada ste opet zajedno?
Shvatili smo da se volimo i da ne možemo jedno bez drugoga. Pomoglo je, kratko je trajalo, nama iz zezancije nastane problem. - rekla je Aneli.
Da li si svesna da nekim svojim rečenicama ostavljaš utisak neke hladne osobe? Zašto se vadiš na te neke stvari da si polupana?
Svesna sam ali i on zna kakva sam ja kada smo on i ja nasamo. Nisam ja samoživa ni sebična to je njegov zaključak. Upala sam u to neko stanje iz kojeg ne mogu da se izvučem. - dodala je Aneli.
Što se tiče poziva, mnogi su ti zamerili to što nisi zvala Janjuša da mu kažeš?
Nije mi palo na pamet, ja sam takva, bila sam zbunjena, nisam se snašla, pogrešila sa njim i sada ispravljam - dodala je Aneli.

Anđela odbila da odgovori na pitanje o roditeljima i Vikednici, a onda je Anđelo otkrio da Bojana manipulipe njom kako bi imala priču za sebe.

Kako gledaš na to da će te Anđelina majka tuži i da je podnela tužbe?
Ona ide na sud sa lažima, ja idem sa argumentima i istinom. Oni mene krive za izbor njihove ćerke. ja nisam debil, a i ja nisam krvi za izbor njene ćerke. Zbog svega što Anđelina mama priča ispada da je ono što je Anđela pričala istina. Ja ne znam šta je problem, to što je ona sa mnom, ugled porodice ili nešto treće. Ja sebi opet kažem, ja nisam Miljana Kulić koja će da laže narado. Ja znam ceo njihov odnos, a da li će ANđela to reći to je do nje. JA verujem Anđeli ali ne zznam šta je u njenoj glavi. Ja ima argumente i činjenice za njih. oni za mene nemaju. - rekla je Bojana.
Priča se da je Anđela okrenula leđa roditeljima zbog tebe - upitoa je Jovan.
Ne bi se oni nje odrekli. Ja sam toga svesna i oni se neće nje odreći - dodala je Bojana.
Tako Bojana manipuliše Anđelom. Ona njoj svašta radi ispod pokrivača - rekao je Anđelo.
Ja ne žeim da pričam o mojim roditeljima. Ja sam svima dala povoda za sve što se dešava.- rekla je Anđela.

Gačić otkrio prirodu odnosa njega i Teodore! Svi ostali u ŠOKU kada je dao Blagoslov Bebici i njoj.

Da li je istina da se hladiš od Bebice i da kolutaš očima na njegove izjave?
Ne hladim se od Nenada, ali je tačno da kolutam očima. Ja to često radim. On mene ubija u pojam zbog svega, jer ja dajem povoda. Ja to radim bezobrazno - a zbog ččega je takko, nije mi jasno- govorila je Anđče
Oni to rade a ne znaju ni sami kako i zašto - rekoa je Ivan.
Oni svašta pričaju, da se vole, ne vole. Meni njihov odnos nije jasan. Čas se mrze čas se volie, a ja sam rekalo da ne mogu jedno bez drugog - dodao je Gačić.

Autor: N.P.