AKTUELNO

Niko ovo nije očekivao!

Ovonedeljni vođa, Lejdi Di, dala je reč Aniti Stanojlović.

Anđelo je na prvom mestu. Na drugom mestu je Janjuš, smatram da je Janjuš mnogo više zavoleo Aneli i da ima baš veliku emociju prema njoj. I treća osoba je Šaki, ja često pričam kada su oni u lomovima - rekla je Anita.
Smatram da su to Janjuš i Ša. Za Janjuša sam, poznajem ga jako dugo, nisam ga nikada video ovako zaljubljenog. Prvo Anita, drugo Janjuš, treće Ša - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da je Janjuš mesto broj jedan. Ono što je evidentno, pokazao je svim svojim postupcima da je, ne samo zaljubljen, nego da voli ovu ženu. Broj dva će biti Bojana, koja to neće priznati nikada ovde. Smatram da je zaljubljena do koske. Besomučno brani neodbranjivo, uleće u konflikte sa svima, ali po meni takve reakcije pokazuje neko ko je zaista zaljubljen. Treći je Terza, kog nije bilo sramota i da zaplače - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Darijan je zaljubljen u samog sebe, Anđela je zaljubljena u rijaliti. Bebica je zaljubljen kao tetreb. Prvo mesto je Milica, ona na drugačiji način iskazuje tu ljubav. Drugo mesto je Janjušević - rekao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala najdivnijoj majci i ocu što su napravili ovakvog momka kao što sam ja, budite lagani i bez brige. Na prvom mestu mi je Janjuš. Samira ne smete da izostavite, on po mom nekom viđenju, čistog srca i iskreno zaljubljen. Treća osoba je Aleksa - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću navesti Nenada, kao najzaljubljeniju osobu i u životu i u rijalitiju koju sam upoznala. Druga osoba je Anđelo, on je sličan meni, deluje hladnije, ali vidim da si jako zaljubljen u Anitu. Janjuš je treća osoba, one pesmice za osmi mart i za Elitoviziju, to govori više od hiljadu reči - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo mesto je Ša, drugo je Aneli i treće Bebica - rekao je Stanislav.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.