AKTUELNO

Nije štedela reči!

Majka Teodore Delić, Slavica Delić, oglasila se za naš portal, te žestoko oplela po Mileni Kačavendi i Marku Đedoviću zbog konstantnog šikaniranja njene ćerke, pa se nadovezala na Teodorin odnos sa Nemanjom Gačićem i otkrila da li misli da tu postoje obostrane simpatije ili samo Nemanja oseća emocije prema njoj.

Foto: E-STOCK/IVAN DOBRIČIĆ; TV PINK PRINTSCREEN; PINK.RS/N. ŽUGIĆ

Kako komentarišete priznanje Nemanje Gačića da gaji određene simpatije prema vašoj ćerki, ona je nakon zaplakala i samim tim pružila povod za sumnju da su simpatije obostrane?

Ona puno voli Bebicu, nego je ona u prirodi koketa, bila je foto model i nikad nije želela da bude iza kamere nego ispred i onda sam ja primetila da Nemanja njoj šalje poljupce i srca ali je to čisto neko koketiranje i flert i da tu nema ništa više od toga, ona mnogo voli Nenada i to mu je čak i rekla. Osetila sam sa Nemanjine strane da se Teodora njemu sviđa, ja sam videla za novu godinu kad sam bila da se on meni javio i onako me pogledao, pa sam se samim tim začudila, šta on ima meni da se obraća. Tako da mi je sad jasno zašto je sve to radio.

Foto: TV Pink Printscreen, Pink.rs

Određeni ukućani su komentarisali kako je Teodora u odnosu sa Bebicom samo iz koristi, jer joj on sprema hranu i služi je pa ga gleda kao služavku, kako to komentarišete?

Ma čula sam to, znam da su Kačavenda i Đedović to komentarisali, šta da vam kažem oni do podne mrze sebe a od podne ceo svet, šta ima veze oni su se tako dogovorili i treba da je tretira kao princezu, to pokazuje koliko se zapravo vole. Ona njemu ponekad nešto pomogne, ona je navikla tako da živi, uvek je plaćala da joj drugi spremaju, ipak je mlada devojka i još uvek nije navikla da kuva.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.Š