AKTUELNO

Iako na sceni deluje samouvereno, pevačica Sanja Vučić priznala je da se svakodnevno bori s brojnim kompleksima i nesigurnostima, te da postoje jasne stvari kojima se vodi kada za sebe bira garderobu, naročito scensku.

Ja se najbolje osećam u suknjicama i u tim nekim stvarima koje mi prekrivaju ruke. Uglavnom nešto što me stisne u struku, suknjica dole i ruke prekrivene, to mi je najlagodnije, pune smo kompleksa. Stvarno sam baš jaka u tom predelu i nije ženstveno - rekla je ona.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Sanja ističe da uvek tokom nastupa baci pogled koga ima, kao i da postoje mnogobrojne neprijatne situacije koje preživljava skoro svaki put kada stane na scenu.

Inače, znam sve pesme koje idu i više ni ne razmišljaš o tekstu, melodiji... Vrlo često dok pevam, mislim o nekim trećim stvarima. Gledam koga ima, uglavnom razgledam okolo i desilo se nekoliko puta neki klinci mi pokazuju srednji prst i tako to. Uglavnom volim da reagujem na te stvari, jer je to nekultura, ako ti nije lepo, idi kući. Uvek sam u fazonu "Ajde, sad ti mali, ili ćeš sam napolje ili će da te isprate". Dešavalo se da su ljubomorne devojke, gledaju ispod oka, kao gledaju u mene, šapuće drugarici, pa se smeje, to mi je fuj - ispričala je Sanja.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: pink.rs