AKTUELNO

Opa!

Najstarija sestra Rodić, Nataša, jedina je još uvek neudata, te ne vodi miran i porodičan život za razliku od Bogdane koja je u skladnom braku sa Veljkom Ražnatovićem, kao i Bojana sa Mirkom Šijanom.

Foto: Instagram.com

Nataša voli da putuje, izlazi, te često deli na društvenim mrežama kako uživa u luksuznom načinu života.

Ona je i ovoga puta to učinila, te je otputovala u Dubai sa drugaricom i tamo borave već nekoliko dana.

Atraktivna brineta, koja se transformisala i totalno promenila svoj fizički izgled, objavila je fotografiju na svom Instagramu kako pozira ispred jedne markirane radnje.

Ona je uparila svoj autfit sa radnjom ispred koje se ufotkala, te istakla svoju figuru koju je dovela do savršenstva u šortsu i topu, a ono što sve zaintrigrialo je to što Nataša ima pristenje na rukama, pa su mnogi komentari bili vezani za veridbu, ali nažalost prsen nije bio na prstu na kojem se nosi kada je devojka verena.

Podsetimo, Nataša osim što putuje po svetu, ona drži burger fast food, a inspiraciju da našem tržištu ponudi autentične burgere, dobila je nakon putovanja u Americi.

- Uvek sam želela da budem finansijski nezavisna. Verujem da ni jednoj ženi nije lako da sama gradi sopstvenu karijeru. Ali poruka koju bih poslala svim ženama je da se ne plaše samostalnog upuštanja u preduzetničke vode, jer preduzetništvo ženama daje moć i samosvest - istakla je Nataša.

Autor: pink.rs