AKTUELNO

Nikola Rokvić iznenadio je danas sve svoje fanove na Instagramu kada je objavio jednu fotografiju na kojoj preferira jedinstven imidž.

Nikola Rokvić iznenadio je danas sve svoje fanove na Instagramu kada je objavio jednu fotografiju na kojoj preferira jedinstven imidž.

Foto: Tanjug AP/MEDIABIRO/DEJAN LOPIČIĆ

Naime, Nikola je objavio selfi na kom ističe samo njegove brkove bez brade uz blagi osmeh i jednu poruku.

-Danas se odazivam na „Brko“ – napisao je pevač.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, Rokvić se nedavno pohvalio na svom Instagram storiju da je za nešto više od 6 sati ispešačio punih 36 kilometara, a tom prilikom potrošio je 2.700 kalorija, što je količina energije koju bi prosečan muškarac hranom uneo tokom jednog dana. Već duže vreme radi na poboljšanju svog fizičkog izgleda, a rezultati su više nego očigledni.

On je još pre više od godinu dana korigovao ishranu i vredno trenira, a sve po preporuci poznatog Milana Strongmena. Kako je napravio tranformaciju, on se oglasio na mrežama i pohvalio se svojim pratiocima.

-Čini mi se da sam prvi put uzeo uzde u svoje ruke… 10 meseci pravilnog rada sa Milanom i zdravog načina života, neki će reći patnje, ali moraću da vam odam tajnu… Uživao sam, radovao se svakom treningu, dobroj ishrani, bistrini uma i skladu mog bića! Bez patnje, već konstante radosti i inspirativnih napredaka! A tek sam počeo– sa osmehom je poručio Nikola prošle godine.

Autor: pink.rs