AKTUELNO

Folk pevačica Slavica Ćukteraš (39) i njen nekadašnji suprug, bivši fudbaler Vlada Avramov (44), u sudskom su procesu, kako pišudomaći mediji. Na sudu su jer on želi da dobije starateljstvo nad ćerkicom, koju su dobili pre sedam godina, dok su bili u braku.

Kako saznaju domaći mediji, Avramov tvrdi da je pevačica "nemarna majka", te je odlučio da svoje tvrdnje iznese i na sudu, dok pevačica poručuje da prolazi kroz torturu, te da neće dozvoliti da joj oduzme dete i odvede ćerku u inostranstvo.

Foto: TV PINK PRINTSCREEN; INSTAGRAM.COM

Inače, pevačica je nedavno pokazala svima kako izgleda njen novi emotivni partner Vladimir Aćić, a po svemu sudeći punim plućima uživa pored njega.

Foto: Instagram.com/cukterasslavica

- Da, jeste teško u današnje vreme pronaći muškarca... Ali, nije nemoguće! Ako želite da pronađete pravog muškarca, kao što sam ja našla... Sanela, hvala ti! - rekla je Slavica jednom prilikom obraćajući se prijateljici koja ju je očigledno upoznala sa Vladimirom.

Slavica i Vladimir prvenstveno su bili prijatelji, družili se i izlazili zajedno, da bi vremenom njihovo prijateljstvo preraslo u ljubav, a on radi kao di-džej.

Podsetimo, bivši muž Slavice Ćukteraš želi da dobije starateljstvo nad ćerkicom, koju su dobili pre sedam godina dok su bili u braku, a odranije je poznato da Avramov ne voli isticanja, te se mahom krije od javnosti. Slavicu Ćukteraš je 2013. godine poznanik upoznao sa Vladom Avramovim, koji je bio u našoj reprezentaciji. To je bio romantičan period njenog života - na Maldivima je dobila prsten, venčala se tajno 2016. godine, a malo potom je na svet došla i njihova ćerkica Viktorija.

Foto: Instagram.com

Autor: pink.rs