AKTUELNO

Iskren osvrt na učesnike!

Bivši rijaliti učesnik, Pablo Milevski, gostovao je na Red TV u emisiji 'Pitam za druga'. On je progovorio da li je zadovoljan vođstvom i podelom budžeta Luke Majčiće kojeg je on postavio nakon izbacivanja, pa se zatim dotakao ljubavnog trougla Mione Jovanović, Nenada Aleksića Ša i Stanislava Krofaka.

Foto: RED TV Printscreen

Kako komentarišeš Majčicinu podelu budžeta, da li je ispunio tvoja očekivanja što se tiče vođstva?

Iskreno nisam stigao baš sve da ispratim, ali sam mu zamerio što nije dao nekim osobama veliki budžet, a ja sam mu to rekao. Iskreno, mislim da sam trebao možda Micu ubicu da stavim kao vođu, ona bi se mnogo bolje snašla. Konkretno sam mu zamerio što nije dao Lakiću veliki budžet i iskreno ne znam koji je budžet dao Mići, ali smatram da on nije toliko dobar za tu ulogu jer je on dosta onako laganiji tip. Luka nema herca da stavi Ša u izolaciju jer ima poštovanje prema njemu, mislim da su sarađivali u prošlosti, izolacija Stanislava i Maje je kul, ali opet mislim da cela nacija očekuje razgovor Mione i Stanislava i da je to najočekivanija izolacija.

Foto: RED TV Printscreen

Kako komentarišeš stalni Nenadov strah da Miona ne ode sa Stanislavom u izolaciju? Da li misliš da se boji da Miona ne poklekne i pomiri se sa Stanislavom?

Meni je logično ako ima poverenje u svoju devojku da je pusti da ode u izolaciju i da vidi da li mu je ona stvarno verna ili nije. Nekako mi deluje jako nesigurno i smatram da nema dovoljno poverenja u nju, samim tim deluje da on strahuje od njihovog pomirenja. Takođe, i neki Mionini odgovori i njena hladnoća izbace Ša iz takta, a on je onako nežna duša i ne može da podnese toliko tu njenu hladnoću.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š