AKTUELNO

Šok!

U toku su "Pitanja gledalaca". Naredno pitanje bilo je za Nenada Aleksića Ša.

Jesi li priznao Mioni da si se pozdravio sa Vanjom nakon suđenja?

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Vanju nisam poljubio, ali mi nije jasno što ona to radi, možda hože da uđe. Ona želi nas da rastavi, ali neka uđe da se suoči sa mnom. Ja sam njoj rekao tada da nema komunikacije, ona se obraćala meni konstatno, ona priča da ja lažem, a šta je poenta da kažem jeste, kada nije. Neka kaže kako je bilo. Ona je insistirala da se ja pojavim na suđenju. Ja nemam gram emocije prema njoj, jer je ona ta koja je pokupila stvari i otišla od mene, nije htela da se vraća, ja sam joj salo poruke, a odj*bavala me je sve vreme. Ja mislim da mi nismo izgubili dete baš kada sam ja došao u Beograd, a ja sam hteo da se vratim i posle toga- govoroio je Ša pa dodao:
Ja volim Mionu, mene Vanja ne zanima, muka mi je od svih priča i Stanislava, hoću da pričam, o Mioni, i našem odnosu. Stanislavu ne može da bude problem moje mišljenje, to ne pije vodu, nisi ušao ti zbog mene, već zbog Mione - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta, ušao sam da je vratim? - upitao je Stanislav.
Ne znam ja, ali nisi ušao zbog mene, plus to pominjanje Vanje - rekao je ŠA.
Ona je meni rekla da ste se zagrlili i poljubili u obraz, i nešto za date, da je imala spontani zbog svađe sa njim. - dodao je Stanislav.
A kada je trebalo da odmara, ona je putovala, nije rekla da sam ja platio sve, je l' ti pričala da nije znala ništa, da sam ja šetao dete, a ne ona? Ja jesam varao Ivanu, ali sam bio savršen muž, i znam šta je živa isitna mene i Vanje. Njen sin je mene zvao Nene ili tata. Njeni roditelji su predivni ljudi koji su brinuli o tom detetu, kao da su i njegovi roditelji. Dete je stalno tražilo mene, ja sam bio najbolji muž i najbolji za to dete - dodao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je meni rekla da je on njoj branio druženje i kakav je odnos imao sa njom - dodao je Stanislav.
Ona nije brinula o svom detetu, a ne o nečemu drugu. Nju je depresija uhvatila jer je morala da zuji, a to nije mogla tako, njoj trebaju izlasci, da se pije. Ona je neradnik i nada se giftanju, meni je to gadno - dodao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.