AKTUELNO

Aktuelna učesnica "Elite", Anđela Šparavalo, dvadesetogodišnja animatorka iz Aranđelovca u rijalitiju je svojim oglušavanjem o molbe roditelja digla ozbiljnu prašinu u javnosti, a samim detaljima koje je iznela iz njihovog doma, totalno je šokirala naciju.

Naime, Anđelini roditelji, Aleksandar i Aleksandra, prilikom posete za Novu godinu poručili su joj da neće imati gde da se vrati posle rijalitija, ukoliko na odnos s Bojanom Pavlović momentalno ne stavi tačku. Ona je poručila da ostaje s Bojanom, te da će svojim roditeljima "sve objasniti" kada bude došla kući, a oni za njena objašnjenja neće ni da čuju.

Foto: Pink.rs

Takođe, dosta se pričalo o porodičnim tajnama, tj. čuvenoj vikendici za koju Anđela tvrdi da postoji, kao i da postoji bela garnitura, za šta njen otac, pa i sami dokazi koje su nam dostavili govore suprotno. Pričalo se i o onome što je Anđela iznosila, od toga da je ujak, od njene majke brat, koristio psihoaktivne supstance, pa sve do dede koji se šlogirao...

Ekipa portala Pink.rs našla se na lekarskom pregledu pre samog Anđelinog ulaska u "Elitu", te smo tako u razgovoru sa Anđelom saznali dosta toga, što možete videti u video prilogu na dnu teksta.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Kako je istakla, do sada je imala četiri veze, ali je i otkrila da njen tip muškarca svakako nije onaj koji ima tetovaže, što se kosi sa onim kako Bojana izgleda, jer ona ima dosta tetovaža.

Najslabija mi je porodica, meni možeš sve da kažeš, ali ne diraj mi majku...Meni je majka iz Bosne, otac mi je s Kosova, patrijarhalno su vaspitani, oni nisu bili za ovo, niko nije znao...Imala sam dečka pre mesec dana, ali da sam zauzeta sigurno ne bih ušla u rijaliti. Ne verujem partneru, zato što su me dosta puta izdali. Imala sam četiri ozbiljne veze do sada - rekla je između ostalog Anđela, a na pitanje koji je njen tip muškarca, opisala je:

Foto: Pink.rs/N. Žugić

- Ne volim nabildovano, ne volim tetovaže, ne volim kad je nagruvan, kada izgleda kao neko pile napunjeno koncentratima. Mensur otpada...Ja volim visoko, mršavo, a malo veći nos - rekla je Anđela, a šta je još imala da poruči, saznajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta:

Autor: N. Ž.