AKTUELNO

Nije znala šta ju je snašlo!

Nakon što smo od izvora izneli sve detalje drame koja je zadesila pevačicu i bivšu učesnicu rijalitija Zadruga Sandru Rešić, uspeli smo da stupimo u kontakt s njom.

- Sandra je profesionalno odradila nastup, a na kraju je dobila brojne poklone i poruke od svojih fanova, čemu se baš obradovala. Sandra je na kraju i pozirala sa fanovima, ali došlo je do pokušaja napastvovanja u jednom momentu. Nju je bukvalno muškarac spopao nakon što je ispoštovala slikanje. Počeo je da je dodiruje po zadnjici i privlači ka sebi, da joj izjavljuje ljubav, što je Sandru potpuno šokiralo, ali i razbesnelo. Ona je u jednom momentu počela da ga odguruje od sebe, pa je reagovalo i obezbeđenje kluba. Nastao je opšti haos u tom momentu, ali je Sandra ipak rešila da slučaj ne prijavi policiji - otkrio je naš izvor koji se zatekao na licu mesta, a pevačica nam je naša saznanja i potvrdila i otkrila kako se oseća povodom nemilog događaja.

Foto: Pink.rs/S. Zindović

Šta da kažem... Istina je da je došlo do pokušaja napastvovanja na mom nastupu pre nekoliko nedelja. Mislila sam da neće doći do medija... Ja sa svojim fanovima imam jako iskren i lep odnos, pa me je ovo baš potreslo. Nisam očekivala da može doći do takvog incidenta. Nisam znala u momentu šta me je snašlo. I mene je moja reakcija iznenadila. Dobila sam neku neverovatnu snagu, odgurnula ga, dečko je pao na pod... Obezbeđenje ga je odvelo. Nisam ništa prijavljivala policiji i nadam se da do sličnih situacija više neće dolaziti - poručila je Sandra za Pink.rs.

Autor: M. K.