AKTUELNO

Šok!

Voditelj Darko Tanasijević je u šiša baru ugostio Anitu Stanojlović kako bi otkrila zašto ona i Anđelo Ranković zadnjih par dana imaju sukobe.

Mi smo se posvađali zbog Miće, ja sam mu zamerila zbog Maje, a onda sam mu rekla da je ostavimo. Ja prebacim jer su ga spajali sa Majom. Ja sam labilna, mene povociraju,a on je siguran. Posle ove svađe ja želim još više da se promenim, rizik je bio nikad veći. Nema potreba da pravim scene, i potrudču se da sredim to - rekla je Anita pa dodala:
Da li ćemo biti zajedno, videćemo, ali ona priča na debati me zanima. Verujem mu, ali ako ne bude tako, biće svašta - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Negodovala si kada je Matora izlagala u petak? - upitao je Darko.
Da, to mi nije normalno, ona sada govori kakav je Anđelo kako on neće trpeti neke stvari, a ja sam imala razlog da sumnjam. Ja sada ne sumnajm ni u koga, a Sanja i Matora su se peckale. Ja znam da Matora ne veruje u moju promenu, ja jesam promenila sve osim ljubomore, ali ljubomora je dokaz ljubavi.
Je l ćeš se družitii sa Mionom? - upitao je Darko.
Malo da, ali mi pričamo o Nenadu, ne o Stanislavu. Ja toliko ne komentarišem jer znam Ša on će odmah skočiti rekla je ANita.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je loše da Miona priča o Stanislavu? - upitao je Darko.
Nije loše, to je bolje, tada bi se sve znalo šta i kako kod njega. ŠA je rekao sada da Miona možed a priča o svemu, ali ne verujem da će to trajati - dodala je Anita pa uporedila njenu vezu sa Mionom i Ša.
Anđelo i ja se ne svađalo, mi imamo sigurnost, za razliku od njih. ŠA nije siguran u Mionu iako kaže da jeste, to je laž. NJima jeste probelm što nemaju se*s, ali ja znam da Miona to ne želi, ali sa druge strane da se to sada desi, tobi bilo da su namreno uradili. Slažem se sa Stasnilavom to jeste dečija veza. Te Nenadva uverenja nisu normalna, šta ona sme, šta ne sme.. Ni Mioni to nije normalno, on bi nju pratio na svakom koraku. - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti priča Miona?
Za Stanislava nikada nije rekla ništa loše, ali mi smo pričale o njemu pre. Rekjla mi je za veridbu, ona ne može da se vadi na to što je kao videla poruke. Iskreno ja mislim da se ona plaši ŠA, on nju guši, pa ona ne priča o njemu. Ona nije srećna sa njim i to se vidi. Iskreno mislim da će nju poremetiti roditelji. Mislim da Ša ne voli ni mene ni Aneli, ona i ja mislimo isto - rekla je Anita pa je otkrila da joj je drago što je Terza ostavio MIlicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.