AKTUELNO

Nije mogao da ostane imun!

Voditelj Milan Milošević pročitao je sledeće pitanje Urošu Staniću.

Bravo dečko, kako si tako mlad lepo smirivao Anitu koja kada se napije, ne ponaša se normalno - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da su se oko gluposti svađali, Anita je umislila te stvari, neću potpaljivati tu dramu, nego ću pokušati da stišam i da se smire, da porazgovaraju hladne glave. Bespotrebno je pravila dramu. Smatram da treba da sluša Anđela jer on njoj želi samo dobro - rekao je Uroš.
Nisam slušao, ali iz pitanja mi je jasno, mogu da mu kažem samo hvala jer je bio uz nju i lepo je što je to uradio - reako je Anđelo.
Ti si naš car i da svi tu znaju, pozrdravljaju te sva deca iz Tiršove kojoj si ulepšavao i dane i noći - glasilo je pitanje.
Ja bih hteo da pozdravim kliniku Tiršovu, mnogo hvala celoj klinici, kolegama doktorima. Bilo mi je prelepo. Puno vas volim, ovo pitanje mi mnogo znači, drago mi je da je ta klinika uz mene

Foto: TV Pink Printscreen

Majmune, koliko moraš da si jadan da se iživljavaš na Urošu i da mu govoriš da nema mamu, a da te obavestimo ima i puna mu je podrška. Mora da si imao loše iskustvo sa muškarcima - glasilo je pitanje.
Stvarno me boli uvo šta njegova podrška, iako smatram da je nema, ako je ima isti su bolesnici kao on, na njegovo jedno, ja ću 10 puta da ga izvređam i isprovociram. Smatram da ga mama ne podržava u ovome što radi, naravno da ga voli kao sina. Ja želim svakome ko ga podržava kao sina, pa se vi zapitajte da li želite ovakvog smrada u kući - rekao je Munjez.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je jedna od najodvratnijih osoba ovde, muljez muljavi koji me je pljuvao. Pakao mi sledi?! Ja te se ne bojim. Bacao mi je hranu, cepao mi garderobu, danas nema šta mi nije govorio, rekao mi je da nemam nikoga i da sam sam na svetu, aludirao je da moja mama nije živa. Ne znam šta im radim, smeta im moja pojava, neću ćutati, nećete me uplašiti i ućutkati - rekao je Uroš.
Jeste mali bezobrazan i podmukao, ali Munja jeste pogan i izgovara takve reči. Nije Munja jedini, ima ih četvorica koji ga omalovažavaju samo zato što je Uroš - rekao je Lakić.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.