AKTUELNO

Četvrtak veče, kako gledaoci vole da kažu, veče raskrinkavanja, s obzirom na to da voditeljka Ivana Šopić ulazi u Belu kuću kako bi kroz emisiju "Gledanje snimaka" raščivijala mnoge odnose u "Eliti".

Naime, mnogi učesnici "Elite" zapravo strepe od emisije "Gledanje snimaka", jer sve što su pokušali da sakriju ili su pak, mislili da se ne snima, Veliki šef ih svakog četvrtka razuveri u to i totalno se uz video snimke raskrinkaju mnoga dešavanja i odnosi.

Foto: Pink.rs

S tim u vezi, voditeljka Ivana Šopić najavila je učesnicima prvi video snimak na kom su imali priliku da vide kako Stanislav Krofak i Maja Marinković komentarišu i ogovaraju njegovu bivšu devojku Mionu Jovanović.

Ivana je dala reč Maji, koja je istakla da je Miona bila zainteresovana dok su se ona i Stanislav muvali.

Stanislav i ja smo ležali u krevetu i pričali smo nešto i delovalo je da je Miona spavala ali je delovalo kao da se okrenula sa pogledom u ogledalo, htela je da bude slučajno ali je delovalo namenski. Ne pričam da je ko zna šta uradila ali jeste to bilo, ona je čula naš razgovor - rekla je Maja.
Ti si rekla da si u jednom trenutku čula šta pričaju i da si se podigla -rekao je Đedović.
Možda sam se samo pomerila levo desno, nisam mogla da spavam ali da sam ih slušala i gledala u ogledalo. Ne znam čemu potreba da pričam o tome, treba da uđe u priču sa dečkom a ne da gleda mene -rekla je Miona.

Nakon što je Marinkovićeva istakla da Miona sve radi iz ljubomore, Jovanovićeva je žestoko oplela po njoj.

Majo, da li misliš da Miona sada sve radi iz ljubomore? - upitala je voditeljka.
Da, sigurna sam u to. Ivana, nisam ja maloumnda da neke stvari mogu da mi promaknu. Ona pokušava da se izvuče, ali joj ne ide jer priča pet različitih priča - kazala je Maja.
Ne, to nije tačno. Ti meni namećeš da te gledam od momenta od kad je Stanislav ušao. Ti si tu da lečiš rane - istakla je Miona.
Razumem da si povređena. Ne možeš da me poremetiš. Svađu sa mnom nećeš dobiti - kazala je Maja.

Na narednom video klipu prikazan je razgovor Mione i njenog dečka, Nenada Aleksića Ša, u kom mu ona priznaje da bi ipak popričala sa Krofakom.

Ivana je odmah po završetku video snimka, dala reč Ša.

Ja kažem naravno da će svako da brani osobu sa kojom je, ja znam ko sam šta sam i imam visoko mišljenje o sebi, ja imam samo te uspone i padove. Da stavimo po strani sve, ona da se vrati sa njim u odnos ona gubi. Ovvo je trenutak kad sam otišao na ogradu, ja sam se tad kleo u nju da je sve super i ona je rekla da želi da priča sa njim. Rekla mi je da kad bi joj dozvolio da bi pričala sa njim, tad sam je uhvatio na foru. Ona mi je govorila konstantno da nema ništa od razgovora i onda menja mišljenje, govori mi dan pred izolaciju nešto totalno suprotno -odbrusio je Ša.
Velika je razlika, ja nisam otišla da pričam nego samo bacam rovce, on konstantno meni postavlja ista pitanja, jel me voliš, jel bi se pomirila sa njim. Mene sve to smara i više nemam živaca da to slušam. Ja sam rekla da ne osećam griže savesti da bi porazgovarala. Nemam potrebu da mu priđem -dodala je Miona.

Ša i Miona nastavili su raspravu i za vreme reklama.

Neću da ti se pravdam - rekla je Miona.
Nisi u pravu. Opet si sebe demantovala. Opet pričaš kako Maja i Stanislav nemaju emociju. Što to radiš? - upitao je Ša.
Ne, ja sam se samo nadovezala kad je Maja rela da ja nemam emocije prema tebi. Nemoj da se praviš pametan, jer to nisi - kazala je Miona.

U video-klipu koji je sledeći pušten, učesnici videli razgovor u kom Miona priča da sve što kaže Stanislav je čista glupost, kao i da se osramotio pričama u kojim je otkrio s koliko žena je bio.

Voditeljka je odmah dala reč Mioni.

Za mene je veliki blam to što je izgovarao. Ja sam za sve to znala. Sram ga bilo. On ima dete kod kuće, a govori šta je radio, kad i s kim - rekla je Miona.
Ja sam u šaljivom kontekstu to govorio. Ti imaš svog momka, bolje gledaj svoju vezu. Ne treba da te se tiče šta ja radim - dodao je Stanislav.
Nemoj više da se baviš njegovim životom, Miona! Rekao sam ti milion puta to. Svaki dan ponavljam da to ne treba da radi. Ako je ne zanima, onda treba da se usmeri ka meni - kazao je Ša.
Miona je našla da priča da li treba da me bude sramota zbog moje ćerke, a šta je ona radila javno, da li je njene roditelje sramota?! - dodao je Stanislav.

Aleksić je ponovo počeo da polako ulati u crveno zbog mišljenja da Miona ne vadi Stanislava iz usta, tj. da stalno pričla o njemu, što on neretko ističe da mu smeta.

Neka mi pomre porodica laže da ja pričam o Stanislavu, ja svaki dan za stolom govorim da me oni ne zanimaju. Kad te pitam, reci mi -rekao je Ša.
Meni je muka kad priča ovo za porodicu. On mene stalno ispituje o njemu, da li bi se mirila i ostalo o našem odnosu. Nemoj da vičeš šta si se napalio sad. Ja sam smirena ti ludiš -rekla je Miona.
Pa ludim jer lažeš, ja o njemu ništa ne pričam. Ne treba ni tebe ništa da zanima o njemu, mene samo zanima da li imaš i dalje emocije prema njemu. Odgovori su ti bolesni i nenormalni, ja samo nju pitam čoveka ne spominjem. Nemoj da pereš svoja s*anja, ona će mene u grob da otera -rekao je Ša.

Jovanovićeva je pokušala da ponizi Krofaka, ali to njegova devojka Maja nije dozvolila, te je Mioni uzvratila udarac.

Što me nije ostavila ako sam bio najgori? - upitao je Stanislav.
Nije lako ostaviti nekog kad voliš - kazala je Aneli.
Mene je šokiralo kad je mene Stanislav zvao na neku žurku, to me je skroz iznenadilio. Šokirala sam se. U sebi sam držala mnoge stvari - kazala je Miona.
Miona je cinkara i drukara. Ša je jako zaljubljen u nju, ne vidi njeno pravo lice. Aneli i ja smo imali sukobe, jasno je da komentariše. Može da kaže šta želi - kazala je Maja.

Uroš Stanić istakao je da veruje u to da su Maja i Ša bili u nekoj vrsti šeme, kada je ona došla kod njega kući, a Aleksić je dao sve od sebe da demantuje ovo što je Stanić izneo.

Smatram da su Maja i Ša nešto imali jer mi je nelogično da su se samo družili, bila je kod njega na afteru i mislim da se plaše da to priznaju. Maja se ne druži baš sa muškarcima toliko tako da mi tu nešto smrdi -rekao je Uroš.
Ne verujem Urošu ja sam se šalila, on nikada ne bi bio sa takvim profilom devojke -rekla je Miona.
Itekako je rekla da veruje i da sumnja u tu situaciju, ja verujem da ona sumnja u taj odnos -rekao je Uroš.
Ja stvarno poznajem previše ljudi, kroz moj stan je prošlo mnogo ljudi, ja sam spavao krevet do kreveta sa mnogima. Ona je došla jednom kod mene kući sa drugaricom. Nemoj da pričaš kako veruješ čak ni iz sprdnje, opet praviš bezuspešna poređenja -rekao je Ša.

Ša je ponovo doživeo emotivni brodolom zbog dobacivanja Žane Omnie, te ga je Miona smirivala u vešeraju.

Nemoj da skačeš toliko, nemoj da ti bude važno Žanino mišljenje, stavi bubicu i nemoj da se glupiraš toliko, ti zbog Žane ovako reaguješ -rekla je Miona.
Pa njeno odobravanje Miće me ubija, neće te spojiti sa njim dok sam ja ovde nema šanse -rekao je Ša.
Ajde smiri se, neću više da se sprdam niti bilo šta, ja sam Uroša demantovala posle pet minuta, jer ja ovde ne mogu da se šalim -rekla je Miona.

Na narednom video snimku prikazano je kako Nenad Macanović Bebica hvali Aleksićev procvat od kako je saznao da su Krofak i Maja ušli u vezu, te je voditeljka dala reč Bebici.

Nakon što je Ša ušao u vezu s Majom, deluje kao da mu je lakše. Ja sam mu rekao da se to primećuje, ali mi je on rekao da ipak postoji crv sunje. Mislim još uvek da Miona ima neke emocija prema Stanislavu. Možda je u Ša zaljubljena, ali sam siguran da nije ravodušna prema Stanislavu. Miona pre nego što je Stanislav ušao u vezu s Majom nikada ništa loše nije rekla za njega, dok je Ša vređala. Nakon što su ušli u odnos, ona odjednom priča o nekom svingeraju koji se dešavao pre nekoliko godina, dok ga nije ni znala - kazao je Bebica, a na Ivanino pitanje kako gleda na odnos Maje i Stanslava, kratko je rekao:
Dobri su mi. Nemam ništa loše da kažem. Niko ne garantuje koliko će taj odnos opstati, ali deluje da im je sad lepo - kazao je Bebica.
Nenad se sad bori sam sa sobom, jer je njegova sumnja počela od debate. On njega kupi zrnom pažnje. On za čas zaboravi šta je Miona rekla i tu nastane problem. On nju voli i neke stvari ne može da shvati. Ša je mislio da će da mu lakne nakon što Maja uđe u odnos sa Stanislavom, ali se to nije desilo, samo je gore - kazala je Matora.

Kako je prikazan video snimak u kom Marko Đedović pljuje Mionu, on je razvezao odmah po završetku jezik o njoj, te je udario i na odluku njenih roditelja.

Miona nije ni malo naivna, ona je iskakala kroz prozor sa 16 godina i varala dečka, njeni odgovori na pitanja mogu da daju jasnu sliku svega, ona je na startu zasrala, da li je normalno da pričaš šta je neko sa kim si bio, voleo i želeo da radi sa nekim. Meni nije normalno da priča za svingeraj, šta bivši voli, to nisu normalne stvari dok priča sa sadašnjim dečkom. Ona ima neopisivu želju da bude uvek u pravu za sve, ona je to Ša pričala da bi opravdala svoj postupak, ona nije naivna, ni glupa, nije toliko ni fina -rekao je Đedović, te je dodao:
Mama i tata joj došli ovde i rekli da joj ne treba deda i da je godište njenog tate, onda se vaćarila sa onim u "Zadruzi 3". Ako im nije smetao on, zašto im smeta Ša sad - rekao je Đedović.
Oni o meni misle da sam ludača verovatno, ali sa njim nije bilo svađa pa nisu obraćali pažnju -rekla je Miona.

Na sledećem video snimku, učesnici su imali prilike da vide svađu Anite Stanojlović i Anđela Rankovića koja se dogodila posle žurke, te je tako Ranković istakao, nakon gledanja istog, da ne može da razume Anitine izlive besa.

Ja Gocu poznajem sedam godina, normalno je da imam poštovanja prema njoj, totalno je suludo pomisliti na tako nešto, treba da razmišlja šta priča i čime se bavi, meni je suludo i nije normalno. Totalno ludilo i zato joj se ja nasmejem jer je presmešno i van svake pameti. Danas sam pod tenzijom i nervozan sam i besan, a i kako da ne budem ljut. Stalno joj govorim stani i skloni se, pričaćemo posle, nećemo da gurnemo pod tepih, ona samo ludi i pravi scene. Ona kaže da smatra da je pogrešila i da se istripovala - rekao je Anđelo.
Mene je izbacilo iz takta to što se on meni nasmejao, provalila je Aneli kad se pričalo o svingeraju da se isto nasmejao -rekla je Anita.
Ja se smejem kad su neke gluposti u pitanju i kad se blamira na taj način. Nju ljuti svaki njen psmeh, meni je smešna svaka njena reakcija i tako neke blamantne stvari. Ona se duri za svaku situaciju, kad god joj kažem da stane ona me ne posluša -rekao je Anđelo.

Učesnici su na narednom video klipu imali priliku da vide svađu Jovane Cvijanović i Slađe Poršeline, u kojoj je Cvijanovićeva optužila da ide Maji uz dlaku.

Nije mi baš ovde najjasnije šta je Slađana želela da kaže. Maja, Jovana, Slađa i Boža, svi su imali neku vrstu konflikta, prave se da su međusobno to rešili, a nisu. Jovana misli da je Slađa postavila Uroša zbog je, a zapravo je zbog Maje. Slađa nije pokazala nikakvu lojalnost - istakla je Matora.
Odabrala sam Uroša Rajačića za omiljenog jer sam Jovani obećala da će plakati. Nisam uradila ništa zbog Maje, to je glupos. Ivana, menu se ovde dopadao Stanislav. Više mi se i ne dopada, jer moram da priznam da mi se neke njegove izjave stvarno ne dopadaju, iskreno. Što se tiče Jovane, ona je mene kao osobu povredila - kazala je Slađa.

Anđelo i Anita nisu se smirivali ni nakon emisije, te su tako ponovo ušli u sukob u kom su pljuštale teške reči.

Sa mnom? Bezobrazan si celo veče. Ja sam te nazvala ''mrvice'', a ti se ljutiš - kazala je Anita.
Neću niko tako da me zove. Zamisli na četiri meseca veze da mi stigne majica na kojoj piše ''mrvica' -dodao je Anđelo.
Može da piše samo ''budala'' - rekla je Anita.

Ša je nakon što su se i Miona i on spremili za spavanje seo pored nje na krevet u izolaciji i tom prilikom joj otkrio da mu je neprijatno da spava pored nje u krevetu jer je u izolaciji sa Stanislavom, a kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku:

Autor: N. Ž.