AKTUELNO

Haos!

Slađa Poršelina dala je reč Aniti Stanojlović kako bi glasao za tri najprevrtljivija učesnika "Elite".

Treća osoba je Nikola Lakić, to je pokazao prema meni od početka, vodi se pitanjima. Kada smo ušli, stajala sam sa leve strane vrata, prišao je i poljubio nas, a onda je posle podržavao mene, pa nju i tako dalje. Broj dva je Ivan Marinković, vidimo da vređa Miljanu, njeno dete, porodicu, a onda se ljubi i grli sa njom. Broj jedan je Miljana Kulić, dok Zola nije bio ovde, vređala me je, onda je ušao on, pa se onda uplašila jer je jedino u mene bio zaljubljen, pa je spustila loptu - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Primetila sam da određeni ljudi imaju potrebu da indirektno onako, izgleda da traže raspravu sa mnom. Mislim da su njihovi životi dovoljno srušeni. Je l' te boli što si vratila Janjušu parfem?! Što mi spominješ Rovinj, je l' to što te je bivši muž optužio da orgijaš sa sestrom - rekla je Maja.
Baš ću se raspitati gde je nastupao tvoj budući suprug ili šta će ti biti. Ona te direktno Stanislave ubacuje u problem - rekla je Aneli.
Nije ona tebe prozvala, počela je da priča, a nije ti se obratila - rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se mene tiče, prva prevrtljiva osoba...Da li ti misliš na svoju ćerkicu kada se kuneš u nju i lažeš - rekla je Maja.
Obrati pažnju na njegovu ćerku koja ima 17 godina - rekla je Aneli.
Prva osoba je Aneli koja sve radi kako njoj odgovara, koja prevrće sve - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Za mene su prevrtljive osobe koje nešto daju, pa traže nazad...Na prvom mestu je Malivuk, na drugom mestu je Lakić i na trećem je Janjuš - rekao je Stanislav.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.