AKTUELNO

Ni njima ne cvetaju ruže!

Mnoge poznate ličnosti imaju rodbinu na javnoj sceni, a ljudi ne mogu da pretpostave ko je sve u krvnom srodstvu.

Mi vam sada otkrivamo neke od javnih ličnosti koje osim bavljenja istim poslom povezuju i rodbinske veze.

Da je Editi rođena sestra Indi Aradinović to svi znamo, međutim malo ko zna da su sestre Aradinović u krvnom srodstvu sa porodicom Đogani.

Foto: Pink.rs, Časlav Vukojičić

Gagi je mamin brat od tetke. Mi se ne viđamo, nemamo nikakvu komunikaciju, otkrila je Edita nedavno.

Nenad Manojlović je polubrat Radi Manojlović, a u medijima su kružili priče da pevačica nije htela da mu pomogne na početku karijere. Rada i Nenad su po ocu brat i sestra ali na žalost skoro ceo život nisu živeli zajedno.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, E-Stock/Ivan Dobričić

Tragično nastradala pevačica i Mirko Pajčin (Baja Mali Knindža) su brat i sestra od strica. Malo je poznato javnosti da joj je Baja posvetio i pesmu "Spavaj kraljice".

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Između sestara je razlika 10 godina, Tijana je starija a i jedna i druga su muzički talentovane. Dok Tijana svoju karijeru vodi u Srbiji, Tamara je vrlo uspešna u svom poslu u Makedoniji.

Dobro je poznato da Marija Šerifović ima mlađeg polubrata Danijela Pavlovića, koga je njen otac Rajko Šerifović dobio 1985. godinu u vanbračnoj vezi. Danijela je šira javnost upoznala 2008. godine, kada se takmičio u šou-programu „Operacija Trijumf”.

Foto: Pink.rs, E-Stock/Časlav Vukojičić

Ognjen Amidžić je poreklom je iz Šapca, ali malo ko zna da je u krvnom srodstvu sa jednom njegovom koleginicom a reč je o Aleksandri Jeftanović.

Moj deda je zapravo nastao u simbiozi Jeftanovića i Simića, a zadržao prezime Amidžić. Moja prababa je Jeftanović, ispričao je svojevremeno Ognjen.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs