AKTUELNO

Otvorio karte na sto!

Nakon burnih svađa Stefani Grujić i Danijela Dujkovića Munjeza, kao i priznanja da joj se sviđa Nemanja Gačić, za portal Pink.rs oglasio se ujak od Stefani, Miloš. Naime Miloš je dao svoj sud njenoj ljubavnoj situaciji, ali nije krio netrpeljivost i ogorčenost koju ima prema svom zetu, a ispod pročitajte šta je to rekao za Gačića.

Foto: Privatna arhiva

Stefani je napokon otvorila oči šire od istine, bila je zaslepljena od reflektora rasvete da bi primetila dalje od zavese na očima. Ono što sam predvideo i najavio još odavno ponoviću. Mulja je mulja ,takav tip personalitija ne prolazi u višoj klasi društva, obično se razgovori vode na nižem nivou intelekta dve osobe i to prolazi na lokalu, da je bio uspešniji i pošteniji, prošao bi bolje i u inostranstvu, predviđam mu sudbinu dragog Ša. Pročitan od mnogih, zaboravljen od svih žena i devojaka, ostaće sam - otkrio je ujak od Stefani Grujić.

Foto: Pink.rs, Pixabay.com

Gačić... pozdrav komšiji ,umeren, odmeren, korektan koliko situacija i okolina dozvoljava, dečko na mestu, ne drži za zubima i ne vaga i to mi se dopada. Mislim da je odličan materijal za prijatelja. Stefani je u njemu videla neku mudrost i mir/tišinu, spokoj nakon prethodnog iskustva za gore pomenutim. Izjava zaljubljenosti je malo ishitrena, a možda i taktička poruka ukućanima. Nek ostane takav kakav je i na nase imanje je uvek pozvan na cašicu i čačkalicu - istakao je ujak od Stefani.

Autor: N.P.