AKTUELNO

Hrvatska pop pevačica Nina Badrić godinama se trudi da svoj privatni život sačuva daleko od očiju javnosti, što joj često dobro prolazi za rukom, te mnogi ne znaju da ima sestru Sunčicu, koja se nikada javno nije eksponirala.

Međutim, Badrićeva je jednom prilikom putem drutšvenih mreža podelila fotografiju sa svojom sestrom, posle čega su ih mnogi obasuli komplimentima, te istakli da je sličnost među njima neverovatna, ali i da se "ne zna koja je od njih dve lepša".

Foto: Instagram Printscreen

Moje Sunce - napisala je Nina ispod objave sa svojom sestrom, te dodala tag sestrinska ljubav, a jedan pevačicin pratilac uočio je neverovatnu sličnost između njene sestre i planetarno popularne glumice Monike Beluči.

Inače, pevačica je nedavno iznenadila javnost ošišavši se na kratko. Dobila je pregršt komplimenata na račun svog izgleda, a potom priznala kako se odlučila na ovako radikalnu promenu.

Foto: printscreen

- Sada najviše imam samopouzdanja koje nikada nisam ranije imala. Kada te život ošamari i kada imaš mnogo rana shvatiš da je sve bezvredno. Neke druge životne vrednosti postaju važne. Samopouzdanje dolazi sa godinama... Kada si mlad, ništa ti ne valja, a kasnije shvatiš da je sve bilo divno - rekla je Nina u emisiji "Premijera - Vikend specijal", a potom dodala:

- U meni je postojala želja za drastičnom promenom. Kratka kosa je bila moj zaštitni znak na početku karijere, pa sam poželela da je vratim. Eto, povratak korenima - nasmejala se pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: pink.rs