AKTUELNO

Gordana Uzelac, zaštitno je lice Pink Televizije godinama, a neprikosnovena novinarka i voditeljka vodiće podkast pod nazivom "BEZ LJUTNJE, MOLIM SA GORDANOM UZELAC".

Ovim povodom oglasila se i direktorka zabavnog programa Televizije Pink Milica Mitrović koja je najavila u nizu projekata NOVE ERE PINK.RS i podkast sa Gordanom Uzelac.

- Poslednje pripreme pred početak snimanja jednog u nizu projekata NOVE ERE PINK.RS! Podkast “Bez ljutnje, MOLIM” sa @gordanauzelac startuje u sredu, 24. aprila u 20 časova na portalu i YT kanalu @pink.rs. Pobednički TIM @nnkovacevic_ @nemanja.pajic.7 – napisala je Milica Mitrović na svom Instagram profilu.

Gordana će u podkastu razgovati o društveno-političkim temama sa svojim sagovornicima i nema sumnje da će naši čitaoci, ali i gledaoci dobiti odgovore na mnoge aktuelne teme današnjice iz oblasti informative. Podkast Gordane Uzelac gledaćete dva puta mesečno, sredom u 20 sati na Youtube kanalu i portalu Pink.rs!

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Podkast "BEZ LJUTNJE, MOLIM SA GORDANOM UZELAC" realizuju autorka Gordana Uzelac i glavni i odgovorni urednik podkasta Nemanja Pajić.