AKTUELNO

Nije štedela reči!

Munjezova majka, Gordana Dujković, gostovala je na Red Tv u emisiji 'Pitam za druga'.Ona je progovorila sve o vezi njenog sina sa Stefani Grujić, oštro ga osudila zbog flerta sa Sarom Marbeljom, pa otkrila da li je navodna afera njega sa Aneli Ahmić zaista bila prava ili se Janjuš bez razloga naljutio na njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta kažete na stalni Munjezov flert sa Sarom Marbeljom dok je bio u odnosu sa Stefani?

Znaš kako, muškarci su alavi, ja sam uvek na ženskoj strani, ali ako je ona njemu sve to opraštala, ko smo mi da bilo šta pričamo. Neka rade kako znaju i umeju. Ja mislim da oni to sve rade iz dosade jer oni nemaju druga posla nego da ogovaraju jedni druge.

Foto: Pink.rs, Pixabay.com

Kružile su glasine o navodnoj aferi Munjeza i Aneli, kao i da se njemu svidela Ahmićeva te je pokušao sa njom da uđe u neki odnos dok Janjuš nije bio tu. Kako ste vi to sve doživeli?

Jako ružno, Aneli je sama izjavila da on nju nikad nije povredio i uvredio, on je njoj prišao da porazgovara i to se sve pogrešno protumačilo. Janjuš je bio jako povređen i rekao je da mu se ne obraća do kraja rijalitija. Na kraju krajeva šta su Munjez i Aneli, jel su nešto u rodu? Znači ne gledaš svoje greške koje si radio, a tuđe vidiš. Ja sam videla dva puta da su Danijel i ona razgovarali o životu i on je verovatno to shvatio kao flert. Ja mislim da je to sve bilo drugarski i kada se on vratio nije hteo da ide dublje i da se svađaju nadalje.

Foto: Pink.rs

Autor: N.Š