AKTUELNO

Potrudila se da mu pomogne na sve načine.

Sloba Radanović očajan je jer ga je savladao virus koji je doveo u pitanje njegovo učešće i kvalitet nastupa na večerašnjoj "Zadrugoviziji", kojoj se toliko radovao. Zbog toga što se ceo dan oseća loše nije siguran da će na pravi način moći da interpretira pesmu "Molitva", zbog čega je očajan. Njega je u toku dana tešila i pazila devojka Luna Đogani, koja se na sve načine trudila da mu pomogne, a kada je čula da je Sloba loše, svoj doprinos odlučila je da da i njegova zakonita supruga Kristina Kockar.

- Čula sam da ti je loše, ne možeš da ustaneš da pevaš, šta? - brinula se Kija, kojoj je Sloba odgovorio da ga glava boli kao nikad u životu.

Foto: TvPink Printscreen

- Je l' su ti sinusi nešto zapušeni? Tako je i meni bilo... Je l' piješ vode? Pričala sam sa njima, kažu da ti je loše. Znam da ti nećeš da odustaneš... Znam da ćeš to da pokidaš! Hoćeš da ti donesem kapi? - nudila je Kija svoju pomoć, a potom dodala da je dobila Luninu dozvolu da ga poseti u izolaciji gde trenutno boravi, budući da ga je Dragica Janičić izabrala za potrčka.

Foto: TvPink Printscreen

Luna mi je rekla:"Idi slobodno, stvarno mu je loše". Ja mislila da ste vi imali neki problem, pa reko' neću da se mešam. Samo želim da ti pomognem - objasnila je Kija, a potom otišla po lek.

Kada se vratila, ohrabrila je i bodrila svog supruga da ne odustane od nastupa, a kada ga je upitala šta je odlučio, da bi znala šta da prenese zabrinutim ukućanima, Miki Đuričić joj je posavetovao da je najbolje da to ne radi.

Foto: TvPink Printscreen

- Nemoj ti vesti da donosiš, posle da se ova tripuje - objasnio joj je Miki.

D. T.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'