AKTUELNO

Očekivano?!

Noć iza nas obeležila je emisija 'Izbacivanje' koju je vodila Ana Radulović, a tu je bio i njen kolega Darko Tanasijević koji je razgovarao sa učesnicima u Šiša baru.

Foto: FOTO/JELENA SIMONOVIĆ/Pink.rs/Z. Veljković

Ana Radulović ugostila je bivšeg učesnika Danijela Dujkovića Munjeza koji je prolio reku suza zato što je ostavio Stefani Grujić samu u rijalitiju, te je i otkrio da nikada nije bio toliko zaljubljen u svom životu.

Anita Tomić pokazala je gorko kajanje zbog odnosa sa Matorom, otkrila je da je Jovana zla i pokaverana, pa priznala da se razočarala u Nemanju Gačića jer su bili jako dobri.

Danijel Dujković Munjez dao je svoj sud o vezi Milice Veličković i Terze, smatra da će beba samo učvrstiti njihov odnos, pa priznao da li je ikada izjavio da je zaljubljen u Milicu.

Danijel Dujković Munjez priznao je da podržava veze Anite Tomić i Anđela Rankovića, pa otkrio da Matora na svaki način pokušava da im uništi njihov odnos.

Anđelo Ranković smatra da Matoroj smeta Anitina promena na bolje, otkrio koliki stepen je dosegla njena sujeta, pa se osvrnuo na učesnike za koje smatra da gaze preko mrtvih da bi došli do finala.

Jovana Tomić Matora otkrila je da u sukobu ulazi sa Anđelom Rankovićem jer on ne dozvoljava Aniti da priča i ulazi u raspravu sa bivšom, pa se prisetila Sanje Stanković koju je žestoko potkačila.

Miljana Kulić progovorila je o odnosu sa Zolom, te je otkrila da je očajna jer je shvatila da je Zola nikada nije voleo.

Danijel Dujković Munjez tvrdi da nikada nije bio zaljubljen u Aneli Ahmić, iako su učesnici pričali drugačije, pa se osvrnuo na svoj odnos sa Janjušem.

Aneli Ahmić smatra da je Janjuš isfrustriran jer nije ostvaren u stambenom smislu, pa otkrila da nema više snage da se bori za njega.

Marko Janjušević Janjuš tvrdi da je završio za sva vremena sa Aneli Ahmić, kao i da za njihovu ljubav više nema leka.

Maja Marinković smatra da je Krofakova porodica ukanalila Stanislava čestitkom koju su poslali, pa otkrila da njemu treba neka neostvarena žena, a da to ona nije.

Stanislav Krofak otkrio da mu je teško jer se nalazi između Maje i ćerke, pa stavio do znanja da više nikada neće razočarazi naslednicu.

Uroš Stanić osetio gorko kajanje zbog druženja sa Aneli i Janjušem, smatra da nije zaslužio ovakav tretman, pa opleo po Ša.

Miona Jovanović istakla da je Stanislav Krofak narcis, pa se osvrnula na odnos Aneli i Janjuša i dala svoje dalje prognoze.

Lazar Čolić Zola ne razume Miljanine varijacije raspoloženju, pa iskazao gađenje prema Kačavendinom ponašanju.

Slađa Lazić Bošković je zauvek napustila velelepno imanje u Šimanovcima, učesnici joj poleteli u zagrljaj.

Slađa Bošković jedva čeka suočavanje Aneli i Asmina, otkrila da joj je žao što je ispala nakon Zolinog ulaska, a onda proručila svima da će se iznenaditi kada budu videli ko je ovonedelji vođa.

Autor: N.P.