AKTUELNO

Ne ćuti nikome!

Upravo je počela podela budžeta Jelene Marinković. Prvi mali budžet je za Aneli Ahmić.

Pratila sam pre uslaka, mislim da ti nije bila potrebna ta priča za ulazak. I ti i on ste iznostili svašta jedno o drugom. Imaš ti potencijala da budeš favorit, često plačeš, govoriš da ti je loše u životu, a po svemu sudeći nisi živela loše sa njim, ali sada si ovu priču iskoristila vrlo dobro. Moram da dodam da mi je ono podsmevanje Asminovom izgledu, a ti si sa njim bila u braku i imaš dete. Kada smo ušli bila si okej prema nama, čak si nas i pitala da budemo zajedno na Elitoviziji, umeš ljudima da se podvučeš pod kužu, vrlo si simpatična, a prema tebi nikada nisam imala negativnu emociju. Nismo imale sukob do momenta gde si krenula da dobacuješ, pa si nagovarala Janjuša da napadne Ivana, ja sam ti uzvratila na uvrede. Međutim kada ste se udalili, ti si stalno provocirala sve. Bilo je uvreda, mi nismo bliske ali si mi i dalje simpatična - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko ne zna kako sam ja živela i kako sam uživala, to znamo samo on i ja. Vaše je da nagađate, mi znamo. Vi ste ti koji ste prvi skočili na mene, tačnije na mene kada sam te navola za nešto, ja prema tebi nemam animozitet, čak ni prema Ivanu koji me je vređao. Ja ovde plaćem kada mi se plače i to je to - dodala je Aneli.
Meni je bilo strašno kada si optužila Janjuša da potencira se*s a tebi je bio Ramazan, a to je izgovor za ono što si ti sama želela - dodala je Jelena.
To su bili porblemi u našoj vezi - dodala je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledio je veliki budžet za Bojanu Pavlović.

Jako mi je žao što te je IVan ostavio bar bez srednjeg budžeta. Bila si mi veoma anitipatična napolju, a kada sam ušla osetila sam od tebe dobru energiju, i to je tako bilo, našle smo i zajednički jezik. Nemaš taj jedan argument kada se priča o tvojoj vezi sa Anđelom, i njenoj proodicu, ali videćemo. Boriš se, vrlo si istrajna, a često kada neko želi da te povredi, pominje ti porodicu. Jako si dobar drug i prijatelj, mnogo si me nerviralašto si u nekim momentima odustala da se braniš, nije mi jasno što si ostala sa osobom koja je tebe optužila za najgore stvari. Jedini tvoj pravi argument je tvoja ljubav prema Anđeli, jako te volim - dodala je Jelena.
Hvala ti Jeco, ja znam ko mi šta misli, a moje ponašanje su ovde ljudi dobili kakvo zaslužuiju, moja mana je što sam iskrena i što pričam kako jeste. Ja nikoga neću da štedim, čak ni Milicu ni Boru - rekla je Bojana.
Sram te bilo trudnu devojku da diraš, pogledaj kakva si kakvi su ti zubi, sedi ćuti dole - vikao je Bora.
Mnogi pokušavaju da prave priču, Bora se istakao ovde samo na taj način, nikako drugačije - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnija pogledajte u nastavku. 

Autor: N.B.