AKTUELNO

Njoj su mnogo značile njegove reči.

Iako je zbog celokupne situacije psihički u potpunosti klonula, Luna Đogani daje sve od sebe da bi se izdigla od svih koji je napadaju i koji bi, prema njenom mišljenju, voleli da je vide tužnu i besnu.

Odsustvo Slobe Radanovića joj sve teže pada, a kako je bilo evidentno da se Luna zaista loše oseća, prišao joj je Nemanja Đerić Đekson, koji joj je mnogo toga rekao o Kristini Kiji Kockar kako bi joj kroz primere dokazao da mnogo greši zbog svog ponašanja koje je bespotrebno loše i skoro najnegativnije u kući.

Foto: TvPink Printscreen

On se loži na tebe i nema potrebe da padaš u bedak. Ti treba da staviš sebe ispred svih. Njega njeni problemi ne zanimaju, on je u fazonu okej, ali ne zanima ga ona. Mi se svi sprdamo sa njom, zovemo je na grupnjak, Miki je sprda, a on tebe gleda kao ćerku, a ne kao devojku. Nemoj da dozvoliš da te ona sputava, nebitne stvari su da li se ona loži na njega, nego šta on oseća prema tebi - tešio ju je Đekson.
Ali folira se! Neka kaže lepo "stalo mi je do njega" i kraj, a ne ovamo kao priča jedno, a vidi se šta oseća. Ne mogu da podnesem to! - bila je razočarana Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Vidi, ona je po mom mišljenju iskoristila nesreću. Ona je skroz promišljena, inteligentna je mnogo, namazana i tačno znam šta je meni Sloba pričao, ona je lasica mala, to je i dokazala. Ali, to nema veze s tobom, ako njemu nije stalo, to je to! - rekao je Đekson.

Razgovor je trajao veoma dugo, a Đekson je iz svog ugla pokušavao da joj objasni razliku između nje i Kije, kao i Slobino ophođenje prema obema.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je Đekson još ispričao i čime je uspeo da oraspoloži Lunu pogledajte u nastavku.

K.R.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Nemanja Đerić Đekson

'