AKTUELNO

Bez dlake na jeziku progovorila o svim aktuelnim temama za naš portal!

Pevačica Nikolina Kovač danas je organizovala promociju svog prvog albuma, a potrudila se da svaki detalj na istoj bude baš onako kako je zamislila.

Nikolina je za Pink.rs progovorila o novom albumu, odnosu sa suprugom Sašom Kaporom, čestim natpisima o njihovom razvodu, ali i novim albumima svojih kolega, kojih je u poslednjem periodu bilo na pretek.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

- ''Živim za ljubav'' je najbolja poruka koja najbolje opisuje mene. Ja kroz ljubav dišem, drugačije ne znam, sve čega se taknem moram bar zrno ljubavi da utkam u to. Radila sam skoro četiri godine na ovom projektu. Treba mnogo snage i energije, mnogo okolnosti da se poklope... Svaka pesma je neka prostorija moje duše. Jako sam ponosna na sve što je tu. Bio je baš trnovit put da dođem do ovoga... - rekla je Nikolina i dodala:

- Najviše mi je značila poruka mog Saše, zajedno smo sve ovo vreme učili da bidemo čvrsti i da budemo jedno uz drugo. Bili smo klinci kad smo se upoznali. Znali smo da smo jedno drugom najbitniji i da smo tim. Jako sam ponosna na nas i na celi projekat. Pored Saše i moje porodice najjaču poruku sam dobila od Ane (Sević) i porodice Nedeljković, ne mogu da opišem koliko mi to znači - kaže pevačica, a onda je otvorila dušu o natpisima o razvodu.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

- Ljudi su sebi davali za pravo da pišu svašta, nekad to pogodi, ali čovek ogugla. Mislim da je smor da stalno čitaju o našem razvodu. Mnogo se dugo o tome piše... Izašao je album, pa će se malo pisati o tome, jer se do sada samo pisalo da se razvodim - rekla je Nikolina, a onda se osvrnula na albume kolega koji su po njenom ukusu:

- Najviše mi se dopada album Jelene Tomašević. Super mi je Tein album, Aleksandrin je napravio revoluciju. Bilo ih je mnogo. Volim da podržim svoje kolege uvek. Dobar mi je i album Uroša Živkovića - poručila je pevačica.

U nastavku pogledajte detaljnije:

Autor: Andrea Nikolić, Milica Krasić