AKTUELNO

Čim je saznao da boluje od teške bolesti, pokrenuta je akcija i novac je prikupljen u rekordnom roku.

Učesnik sedme sezone rijalitija "Farma", bodibilder Stefan Despotović Despot, operisao je tumor na mozgu i na društvenim mrežama se obratio svim svojim pratiocima.

Kada je saznao da boluje od ove teške bolesti, Despot je to objavio javno, a onda je njegova verenica pokrenula akciju kako bi se što pre sakupio novac za njegovu operaciju.

Sve je uspešno završeno, Despot je otišao za Banjaluku kako bi otklonio tumor, a nakon toga se na društvenim mrežama uključio uživo i sa svojim pratiocima podelio svoje trenutno zdravstveno stanje.

- Operacija je bila rizična. Do pre 2 dana je bilo kritično, nisam mogao da pomeram levu ruku i nogu. Ali sportski duh je presudio i rekao da je to smešno. Počeo sam da vežbam, doktori su iznenađeni kako se oporavljam. Tumor je bio veći nego što sam očekivao, bio je cela trećina glave. Tako da je ta rupa prilično velika - rekao je Despot i u video snimku otkrio da su steroidi koje je pio imali udela u bolesti.

Posle ovog snimka, Despot se javio još jednom i otkrio da se njegov dolazak u Beograd odlaže jer mora na još jednu intervenciju.

- Došlo je do nekih pomeranja planova i povratka za Beograd. Doktor hoće da se uveri da je sve to kako treba. Pošto je rupa velika, ostalo je neke sukrvice, pa će danas da mi probuše malu rupu na glavi da izvade tu krv. Onda ćemo da vidimo šta dalje. U svakom slučaju, nema razloga za brigu, ja se, kao i uvek, smejem. Možda sam malo psihički pao na nekih desetak minuta jer mi se dosta ide kući, sve mi se smučilo. Ali doktor je rekao da meni to sad ne bi pravilo problem, ali može kasnije - rekao je Despot.

Autor: V. T.

#Farma 7

#Kancer

#Rak

#Stefan Despotović Despot

'