AKTUELNO

Bilo je sve onako kako sam i očekivao, možda i više od toga - rekao je za naš portal Saša Matić.

Popularni pevač Saša Matić, povodom Dana Žena i sutradan, 9. marta, održao je spektakularne koncerte za pamćenje u Štark Areni pred hiljadama ljudi. On je zadovoljniji više nego što je očekivao, a emocija koja je vladala u prepunoj hali dve večeri zaredom za njega je bila neopisiv dar.

Ovo je za mene bio jedan od emotivnijih koncerata, sve je bilo onako kako sam i očekivao, možda i više od toga - bio je srećan Saša.

Foto: Pink.rs

Ovakvom spektakulranom događaju prisustvovali su mnogobrojne kolege, a među njima bili su i Aleksandra Prijović, Aco Pejović, Aca Lukas, Peđa Medenica, Bojan Grujić, Veljko Ražnatović, Ana Sević, Goran Gluhaković, Nikola Rokvić, Miroslav Ilić. Međutim, bilo je i onih koji su iz opravdanih razloga propustili ovaj događaj.

Moj brat nije dosao jer je bio sprečen, a ni Mile Kitić... Mile se razboleo, a Dejan pošto živi u Beču on čeka vizu, završava neke papire. Ja živim ovde, pa se u to ne razumem - rekao je Saša.

Njegova porodica bila mu je najveća podrška, a Saša ne krije da njegova deca od svih njegovih pesama najviše favorizuju "Sve bi ja i ti", dok njegova supruga neizmerno voli sve njegove pesme.

Foto: Pink.rs

Kako se Saša već dugo pripremao za ovaj događaj, zanimalo nas je da li je stigao da svojoj supruzi pokloni nešto na ovako važan datum, a njegov odgovor oduševio je čitav region.

Bila je i moja žena večeras, pa mislim da je dovoljno što sam ovaj koncert poklonio i posvetio njoj, to je od mene za Dan Žena, a naravno i svim damama koje su prisustvovale večeras - bio je emotivan Saša.

K.Ristić

#Saša Matić

'