AKTUELNO

Pinkova zvezda će im stati na put?

Čini se da je Maca Diskrecija bacila oko na Duška Radonjića. Novi ukućanin trudi da bude na distanci od nje, s obzirom na to da mu je neprijatno i zbog toga što je njegova ćerka Andrijana Radonjić u rijalitiju, koja mu je čak i skrenula pažnju da njen otac ne treba da bude u njenom društvu.

Foto: TvPink Printscreen

Kako su gledaoci svedoci svih dešavanja u Beloj kući, nije im promakla ni ova situacija, pa su je upitali zašto im Radonjićeva staje na put.

Ja ću svaki put da odreagujem na neki način, bez obzira na to što je on moj tata i može sam da se brani, ja ću svaki put da odreagujem. A to što će tata da radi, to je njegova stvar, nisam ja njemu tata, nego on meni - rekla je Andrijana, a potom se u razgovor uključila i Maca:

Foto: Printscreen Youtube

Ja mislim da će Andrijana da bude ljubomorna na mene, zato što će imati mlađu i se*sipilniju maćehu. To što sam ja napadala tvog tatu, zato što tvoj tata voli starlete. Ja ne volim muškarce, šmekere u pokušaju koji vole starlete, jeftine drolje. Takav muškarac me nikad neće zanimati - otkrila je Maca.

Foto: Printscreen Youtube

Pinkovoj zvezdi nije bilo prijatno to što je Diskrecija rekla, pa je odmah potom ustala da je demantuje, a Duško se povodom ovog pitanja nije izjašnjavao.

Pročitajte još: NIJE LAKO SLUŠATI TE REČI: Kija priznala da je POGAĐAJU PESME dok ih Sloba PEVA, pa OTKRILA u kojoj se ona PRONAŠLA! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'