AKTUELNO

Evo koja zadrugarka je napustila Belu kuću!

Dragana Žeželj, Jovana Tomić Matora i Marija Ana Smiljanić nominovane su zadrugarke ove nedelje. Finalnu odluku donose gledaoci rijaliti programa "Zadruga" koji mesecima obara sve rekorde gledanosti i pomera sve granice.

Pre samog čina izbacivanja, nominovani ukućani igrali su igru koja im može doneti dupliranje glasova. Igra je počela kada se pojavio voditelj Ognjen Amidžić u Beloj kući, nakon čega su nominovani ukućani počeli borbu za što veći broj glasova.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U večerašnjoj igri, stanari su morali da sednu na stolice kako bi svakoj od njih vezali oči, a da u rukama drže činiju sa kašikom i tanjir. Poenta je bila da se jednom rukom drži činija sa vatom u krilu, a tanjir koji je prazan mora biti na njihovoj glavi. Ko više komadića vate ubaci kašikom u prazan tanjir on će i biti pobednik. U igri se najbolje pokazala Jovana Tomić Matora i njoj su glasovi bili duplirani . Konačni zbir glasova Ognjenu je javila iz studija koleginica, voditeljka Dušica Jakovljević, a te informacije voditelj je preneo dalje stanarima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Na kraju je rezultat bio neizvestan. Marija Ana Smiljanić je imala 39% glasova, druga 38%, a treća 23%, a upravo je Dragana Žeželj ukućanka koja je večeras izbačena iz "Zadruge". Kao je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'