AKTUELNO

Svaki minut u ovom takmičenju za nju predstavlja veliko uživanje.

Fani Trančeva iz Sofije, je svojim pokazanim talentom obezbedila sebi mesto u šestom krugu najgledanijeg takmičenja za decu "Pinkove zvezdice". Ona će se u narednom krugu predstaviti sa pesmom "Wrecking Ball" koju u originalu izvodi Majli Sajrus.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Fani kaže da se odlično oseća kada je na sceni i ne krije da sa nestrpljenjem iščekuje  da izađe na scenu i zapeva pred milionskim auditorijumom. Pa u skladu sa tim obožava i svaki momenat proveden na ovom takmičenju, kako pre, tako i posle snimanja.

Ja mnogo volim ovo takmičenje, kao i sve ljude koji su deo ovog programa. Svaki momenat u ovom takmičenju je prelep i osećam se sjajno svaki put kada dođem ovde - rekla je za početak Fani.

Plesne grupe predstavljaju deo scenskog nastupa od petog kruga ovog takmičenja. One talentovanim Zvezdicama pomažu pri izvedbi njihove pesme kako bi svaki minut izgledao savršeno.

Mnogo mi je drago što su plesači sa mnom na sceni. Nekako moj nastup tada izgleda magično - rekla je sa oduševljenjem ova Pinkova zvezdica.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Za razliku od ostalih talentovanih mališana, koji jedva čekaju da odgledaju svoj nastup, kako je sve izgledalo, na koje finese treba da obrate pažnju, Fani je otkrila za portal Pink.rs da nijedan svoj nastup do sada nije odgledala.

Svoje nastupe ne gledam, ne znam zašto, ne umem to da objasnim, ali nikada ih nisam gledala - kaže ona.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Što se tiče pevanja i scenskog nastupa, to joj je podjednako bitno, jer kako kaže "tu je da se predstavi u najboljem svetlu, pa ništa ne sme da izostane".

Kada se pojavim na velikoj bini, obraćam pažnju i na pevanje i scenski nastup. To ide jedno sa drugim, pa se trudim da se tako i predstavim publici - rekla je ova devetogodišnjakinja.

Pročitajte još: SAMA SEBI JE NAJVEĆI KRITIČAR! Isidora otkriva: Najbitnije mi je da ispunim svoja očekivanja u PINKOVIM ZVEZDICAMA! (FOTO)

Fani, ali i još trinaest sjajnih takmičara videćete u drugoj emisiji šestog kruga najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" u petak, 30. marta od 21:45 časova samo na TV Pink.

Foto: TvPink Printscreen

D. B.

#Fani Trančeva

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

'