AKTUELNO

Sin poznate glumice uspešno se bavi režijom, o čemu svedoče brojna priznanja kojima je nagrađen njegov rad.

U novoj sezoni talent-šou programa "Ja imam talenat" u ulozi jednog od četvoro članova žirija našla se i proslavljena srpska glumica Danica Maksimović koja svakog četvrtka na Pink televiziji bira najrazličitije talente sa ovih prostorima, a malo ko je znao da ima više nego talentovanog sina.

Foto: YouTube screenshot

Daničin sin Miloš Lolić završio je pozorišnu režiju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Slavenka Saletovića i Ljubomira Draškovića, a po sopstvenom priznanju, do treće godine gimnazije njegovi školski drugovi nisu znali da je sin slavne glumice.

Foto: YouTube screenshot

Trudim da me nema po novinama i televiziji, osim kad treba da govorim o svom radu. Osim toga što nemam šta da pridodam opštoj halabuci, sve vreme se pitam čemu zapravo mediji služe, danas i ovde, pa i planetarno, i svaki od mogućih odgovora me ili razljuti ili rastuži - izjavio je Lolić ranije za "Puls".

On je režirao brojne predstave u Beogradu, a za svoj rad nekoliko puta dobio je i prestižne nagrade. Poslednja predstava koju je režirao nosi naziv "Dnevnik o Čarnojeviću" i prikazuje se u Jugoslovenskom dramskom pozorištu.

Miloš trenutno živi u Berlinu gde se i dalje uspešno bavi režijom.

Autor: D. Tanasijević

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Miloš Lolić

#Televizija Pink

#glumica

'